Közerkölcs- és/vagy közszeméremsértés a nyilvános meztelenség? Igazságos ez?
Elgondolkodtattál.
Látva - mert bemutattad - te milyenné váltál, holott valamikor biztosan normális, aranyos gyerek voltál.
De nem, még sem. Mert az én 3 gyereken közel sem ilyen ostoba és akiket ismerek azok között is igen kevés van.
De egyetértek az előttem szólókkal, NE legyen gyereked. Nem lenne jó senkinek, annak a szegény gyereknek a legkevésbé.
18.
Nézd, ha egyszer mégis lesz gyereked, olvass vissza, milyen hülyeségeket írtál egykor.
Már csak egy hozzá fūzni valóm van.
Ha mindenki olyan lesz mint Te, akkor nem lesznek gyerekek, ebbōl kifolyólag, kihal az emberiség.
Szerinted ez a legmegfelelōbb hozzáállás?
Őszintén! Abban amit írtál egyetlen kérdés van az, hogy: "De mi a helyzet a gyerekekkel?"
Ezen kívül még a végén az, hogy mi a másik véleménye.
Akik erre a "kérdésre" válaszoltak, mindenki egytől egyig a véleményét írta le.
És köztük vagyok én is, ezért nem akarom magam ismételni.
De a gyerek, mint egy kicsi ber. Igen kevesebb idei bírja mint a felnőtt, többször kell mennie wc-re ezáltal nem várhatja meg a hosszú sorokat, vagy egy 5-6 évesen is legyen pelenka, mert 100.000 emberből 1 nem kíváncsi arra, hogy egy gyerek mellette meztelen. Ez teljésen természetes egy átlag ember számára, hogy a gyerek kevesebbet bír mint egy felnőtt.
Azért gondolom te se olyan gyerek voltál akinek mindíg azt mondták, hogy várj mert nagy sor van. Inkább elmentek veled is az egyik bokorba és ott végezted el a tennivalót.
És ha nem születne több ember a földön, hamarabb pusztulna ki az emberiség, mint a túlnépesedéstől.
28.
Magyarország lakossága '81 óta folyamatosan csökken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!