Rágalmazás, becsületsértés, perelhetnek?
Neked meg fogalmad sincs mit írtam, de reagáltál rá. És ki mondta, hogy kellene?
Na de az előtte lévőnek: Ha zsaru lennék, akkor ezekkel nyilván tisztában lennék és tisztában lennék a procedúrákkal is, ahogy azt is kibuliznám bármi áron, hogy nekem legyen közöm a dologhoz. Egy olyan illetőről van szó, akiről tudják, hogy mit csinált, ült is érte, de szabadult és a börtönévek alatt nem javult. Ahogyan azt is tudom, hogy ha csak nem szerez tudomást a házkutatásról nem fogja eltűntetni a bizonyítékokat (igen az első házkutatásról tudomást szerzett és éltűntetett mindent, csak ha már volt nála házkutatás megnyugodott, hogy biztonságban van és a második házkutatásnál mindent megtaláltak nála.), akkor mindent megtalálnak nála, és már csak, ami a házában van elég arra, hogy megint kapjon pár évet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!