Tiltja valamilyen törvény vagy szabály azt, hogy elaltassak macskákat?
Figyelt kérdés
Végleg.
Nem kinzom, csak elaltatom.
Nem vagyok állatorvos.
2018. júl. 22. 17:39
11/18 anonim válasza:
Akkor ne engedd be a lakásba, vagy tanítsd meg a szobatisztaságra, vagy ajándékozd el valakinek vagy add le egy menhelyen, de akkor sem megölni kell ha te nem voltál képes kezelni az állatot. Ez kábé olyan, hogy ha te sérvet kapsz és már nem leszel jó semmire, akkor téged is elaltatnak (hiszen nyűg lenne gondozni, pelenkázni, fürdetni, akkor inkább jöjjön a vadász és lőjön ki).
12/18 anonim válasza:
Nálunk a mozgásérzékelős kisállat riasztó (gyakorlatilag egy mozgásérzékelő és egy locsoló egybekötve) megtette a hatását. Azóta a szomszédok panaszkodnak, hogy tele van szarva a kertjük. Igaz kb 10.000 ft volt, de megérte. Remélem télen sem szoknak vissza...
14/18 árokpart válasza:
Utolsó jómagam is állatbarát vagyok és a kérdezőnek is az elajándékozást javaslom, jómagam sem lennék képes még csak egy legyet sem lecsapni, ha nagyon muszáj, viszont a lónak a valagát min. 3 év börtön. Butaságot nem kellene beszélni.
15/18 anonim válasza:
Lehet nem fejeztem ki egyértelműen magam. Én minimum 3 évre becsuknám az olyat aki állatot öl.
16/18 A kérdező kommentje:
Nem az volt a kérdés.
Én a gazdáját csuknám le, amiért így elhanyagolta, hogy kóbor állatok lettek. Kóbor macska nálunk fialt.
2018. júl. 22. 21:47
17/18 anonim válasza:
Ahogy írtam. Ha az állományt befogod, én megoldom a többit.
18/18 A kérdező kommentje:
14,
Az ajándékozással kapcsolatban én nem tudom, hogy kóbór macskák-e. Persze az én véleményem szerint azok.
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__9487..
2018. szept. 8. 16:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!