Ha meztelenul jarkalok otthon es szemben vagy egy iskola feljelenthetnek?
A szitu az az, hogy szemben van velem egy vallasos iskola. Amikor otthon vagyok reggel vagy este elofordul, hogy meztelenul rohangalok a lakasban. Nekem ogy kenyelmes amigy is az en lakasom.
Van fuggony, rajta ilyen atlatszo, nem csak sotetito. Eddig azt hittem ha csak nincs felkapcsolva a villany nem latnak be, mert en sem latok at az iskolaba.
De ma a postaladamban bolt egy uzenet, hogy a gyerekek tobbszor latnak engem es emiatt feljelentenek ha nem oltozom fel...
Van okom komolyan aggodni emiatt?
Igen, feljelenthetnek.
Tudatosan közszemlére teszed a meztelenséged, még ha azt a lakásodban is teszed. Mindezt kiskorúak előtt. Én nem lennék túl nyugodt a helyedben!
Az erkélyére sem áll ki normális ember egy szál farokban, holott az is a saját ingatlana része.
És még a 12-höz
Nem véletlenül kötelező építési szabály, hogy a mellékhelyiségek (fürdő, vécé) ablakait csak bizonyos magasságban, méretben és nem átlátszó üveggel szabad építeni. Pont azért találták ezt ki, hogy a szomszédnak akaratlanul is, de ne kelljen a másik intim részeit nézegetnie. Mesélgetem ezt neked úgy, hogy én is szeretem a meztelenséget az otthonom négy fala közt, de engem nem lát senki.
Érdekes, én sosem látok a lakásokban meztelenül mászkáló embereket...
Ugyanis nem kukucskálok be ablakokon, nincsenek ilyen szokásaim...
#2 voltam
Még meg is lengeted nekik néha? Nana, vigyázzunk, lehet, hogy kicsit tetszik is a dolog? Most mibe kerülne felkapni egy gatyát?
De ha fiatal, formás csaj vagy, akkor nem szóltam, nézelődjenek csak a fiúk a suliból.
"Amig nem szeded le a függönyt és nem állsz ki az ablakba maszturbálni, addig szerintem úgy meztelenkedsz a a lkásodban, amit akarsz."
Ez így van, aki meg bele akar ugatni azt pofán kell baxni.
Egyebkent lany vagyok.
Es furdes utan szoktam sokszor meztelenul rohangalni amig ossze nem szedem magam. Vagy amikor reggel felkelek es kimegyek a wcre. Telen van rajtam valami de most 40 fok van mert legfelso emelet es izzadok mindenhol. Amugy neg nem az ablakban razom a csocseimet handm a laksaban futkoraszom ide oda. A baratom is neha egyszar fszban van ha epp felkel vagy furodni indul.
18.
Akkor OK. Miért nem ezzel kezdted? Főleg ha esztétikus is vagy, amit lovagiasan feltételezek rólad.
De csak szerényen, ne feltűnően, a sejtettés sokszor jobb is, mint a full látvány. Hadd legyen jó napjuk a fiúknak a suliban.
De a barátod kapjon fel valamit, mert csak bezavar a képbe. Kislányok is lehetnek ott az iskolában. A csuhások meg zsörtölődjenek, irigykedjenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!