Ha youtube-ra feltöltenék egy videót, akkor mit kellene tennem, hogy ne vegyék le?
A YT rendszere bonyolult és átláthatatlan. Nekem pl évekig fent volt egy dalos videóm, el is ért félmillió megtekintést... Aztán pl forma-1-es részleteket szerettem volna feltenni Palik kommentálással, azokat egyből lecsapta. A Szomszédokból meg jó sok részletecskét töltöttem fel, hónapokig nem zavarta a YT-t, aztán egyszer csak törölték az egészet, és vele a csatornám is. Ami azért is röhejes, mert máig van olyan csati, ahol Szomszédok videókat lehet megnézni, és nem igen hiszem, hogy jogdíjat fizetne az illető. Ja, és az f1-es videóknál próbálkoztam mindennel: tükrözés, logók kitakarása, képkivágás stb. Mindig törölte egyből a rendszer.
Szóval nem tudni, mit és mikor csapnak le.
Ne szegd meg a vonatkozó szabályokat. Szerzői jog, reklám, illetve sértő-korhatáros tartalom.
Ha ezeket nem szeged meg, akkor a videód fennmaradhat, bár ez a Youtube is leírja.
Lesz még rosszabb is a Jövőhéten egy új szűrőt tesznek be amit úgy hívnak YouTube Copyright Match,Innét kezdve minden alkalommal, mikor valaki videót feltölt a Youtube-ra, a Copyright Match ellenőrzi, hogy az adott tartalom egyezik-e, vagy nagyon hasonlít-e más, meglévő tartalomhoz. A teljes videót vizsgálja, nem részleteket.
Ha az eszköz talál valamit, akkor a valódi alkotók határozhatják meg, hogy milyen lépések következzenek. Felvehetik a kapcsolatot a koppintóval, vagy egyszerűen kérhetik a YouTube-ot, hogy távolítsa el a másolatot.
Innentől kezdve semmilyen videót nem rakszhatsz, ha meg játékvideót akarsz felrakni akkor kérni kell engedély, Gyakorlatilag tönkretették a Fair Uset is, olvassátok el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!