Ha valaki paródiát készít pl. Orbán Viktorról (vagy bármilyen közszereplőről), és azt közzéteszi a Youtubeon, de feltünteti a címben és a leírásban, hogy ez csak paródia akkor büntethető (becsületsértés)?
https://www.youtube.com/watch?v=5NvW07GHXB4
Pl. ebben a paródiában Orbánt részegnek "állítják" be, de ha nyílvánvalóan fel van tüntetve, hogy ez csak paródia, akkor bele lehet jogilag kötni? Ha Orbán tudomást szerezne erről a videóról joggal indíthatna pert?
Én is szeretnék hasonló tartalmakat gyártani, de nem merek, mert nem tudom, hogy számonkérhető lennék-e.
Orbán Viktorunk eléggé elfoglalt ahhoz, hogy csak így civil emberek ellen pereket indítson.
Max a YT-ról fogják leszedni, ha valamelyik fidesznyiknek annyira nem nem tetszik, hogy jelentik a moderátornak...
""Közben meg a többi sipákol, hogyha megsérted az "arab vallást" -a felkészült vallástörténész válaszolótól kérdezném, hogy az mi? -akkor bezzeg már visznek is a börtönbe nyugaton. Ami egyébként még csak nem is igaz, ha olyanokat írsz FB-re, hogy ki kéne irtani az összes muszlimot, az már az gyűlöletbűncselekmény az más, az nálunk is az lenne. Csak ugye jobberék szépen mossák össze a kettőt."
Ebből egy szót sem lehet érteni, úgyhogy fogalmazd újra."
Látod van bennünk valami közös, te sem tudod értelmezni mi az, hogy "arab vallás", én se. Előbb megvárjuk míg az kiderül.
Orbán vagy nem érti, vagy nem nézi - úgyhogy csináld nyugodtan!
Max. a fidióta bér-droidok fognak vonyítani, de azokkal ne foglalkozz!
Amíg nem uszítasz valaki ellen, addig nem lehet bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!