Buktam idén matekból, és most nyáron kaptam matek felmentést, viszont elvileg van egy jogszabály, hogy nem kötelesek átengedni engem nyáron matekból. Tapasztalatok ezzel kapcsolatba?
Pontosan milyen felmentést kaptál?
Olyan nincs, hogy valakit felmentenek a matematika tanulás alól úgy ahogy van.
Max számolásokból lehet felmentés, ha diszkalkúliás vagy, de attól még egyenletrendezést meg a többi logikai műveleteketet tudnod kell !
Mehetsz pótvizsgára
"Akkor selejtesek maradtak volna az emberek."
Nézd meg a mai fiatalokat kb >70%-a selejtes, az értelmi szintjük nem éri el az 5.-s elemit se.
"kaptam matek felmentést"
Akkor hülye maradsz egész életedbe.
pedig van abban valami amit a 4-es írt,mégha túlzó módon is tálalta a dolgot. [link]
kérdező te meg jobban jársz ha nekiállsz matekozni a 4 alapművelettel való számolástól kezdve.pár hónap alatt meg is tudsz tanulni annyit hogy aztán ne legyenek gondjaid később.
#4. "Nézd meg a mai fiatalokat kb >70%-a selejtes, az értelmi szintjük nem éri el az 5.-s elemit se."
Pontosan erről beszélek. Ma ezért ilyen gyengék a mai fiatalok, ha ezeket korábban bevezették volna, már minden férfi tulipán gender lenne :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!