Most szakítottam a külföldi barátommal. Eléggé rossz természetűvé vált, félek, hogy fotókkal akar majd zsarolni. Mit tegyek?
Sajnos nagyon csúnyán ért véget a kapcsolat, régóta távkapcsolatban éltünk. Vannak talán még most is nála intim fotók rólam, én itthon élek, nem tudom, online akar-e majd zsarolni velük, de kinézem belőle, így inkább megkérdezem itt, még az esetleges baj előtt, külföldi állampolgár esetén hogy történik ilyen ügyben a nyomozás... Természetesen a közösségi oldalakon letiltottam, ott az ismerőseimet csak az ismerőseim látják, de olyanokat is hallottam, hogy bosszúból a féltékeny, kidobott barátok képesek hamis profilokat létrehozni közösségi felületeken a lányok nevével, és vissza próbáltak élni a személyazonosságukkal, ettől is nagyon félek (közben meg persze a csajok igazi profilját jelentették rosszindulatúan, mintha az lenne a hamis, közben pedig nyilván az volt az igazi).
Mit tegyek? Kérlek, adjatok tanácsot! Ha tényleg zsarolni kezd, akkor külföldi állampolgár feljelentésével foglalkozik a rendőrség? Nagyon kétségbe vagyok esve..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!