Most szakítottam a külföldi barátommal. Eléggé rossz természetűvé vált, félek, hogy fotókkal akar majd zsarolni. Mit tegyek?
Sajnos nagyon csúnyán ért véget a kapcsolat, régóta távkapcsolatban éltünk. Vannak talán még most is nála intim fotók rólam, én itthon élek, nem tudom, online akar-e majd zsarolni velük, de kinézem belőle, így inkább megkérdezem itt, még az esetleges baj előtt, külföldi állampolgár esetén hogy történik ilyen ügyben a nyomozás... Természetesen a közösségi oldalakon letiltottam, ott az ismerőseimet csak az ismerőseim látják, de olyanokat is hallottam, hogy bosszúból a féltékeny, kidobott barátok képesek hamis profilokat létrehozni közösségi felületeken a lányok nevével, és vissza próbáltak élni a személyazonosságukkal, ettől is nagyon félek (közben meg persze a csajok igazi profilját jelentették rosszindulatúan, mintha az lenne a hamis, közben pedig nyilván az volt az igazi).
Mit tegyek? Kérlek, adjatok tanácsot! Ha tényleg zsarolni kezd, akkor külföldi állampolgár feljelentésével foglalkozik a rendőrség? Nagyon kétségbe vagyok esve..
nem fognak vele foglalkozni
amúgy ne hagydagad zsarolni, pár kép felkerül napikakira, aztán annyi
kit érdekel? kb minden 2. ismerősömet láttam már képen, videón, nem nagy szám
Szia elsonek is beszeld meg vele!
Az egyik baratnom is igy jart megbizott a parjapaban es amikor vege lett a kapcsolatnak ki tete a kepeket facebokra!!
Beszeld.meg vele.szepen nyugodtan...
Sok.sikert
Ha intim fotókat adtál neki meg is érdemled. Hogy gondolhatod hogy a 21.században megbízhatsz valakiben ráadásul pont a párodban? Itt nincs hűség és nincs szeretet csak érdek..ez 2018
1.számú lecke:CSAKIS ÖNMAGADBAN BÍZZ
és sajnos most bűnhődnöd kell mert önmagad ellen vétkeztél ráadásul te adtad a fegyvert a kezébe
Üdv
Kennedy gyilkosa
"Kennedy gyilkosa"
Ne kamuzz!
Kennedy gyilkosai 3 órával a merénylet után halottak voltak.
Jelöletlen sírba temetve a sivatagba!
(még megvan az ásó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!