Ha valaki külföldi a csapatban, az jó vagy rossz?
Úgy értem, hogy adott focicsapatban sok a külföldi az jót tesz a csapatnak vagy nem?
Én úgy látnám szívesen a csapatokat, hogy pl. olasz csapat, akkor olasz játékosok vannak csak, magyar akkor magyar stb.
Ha nem érted a másik nyelvét, akkor az nem hátrány meccs közben?
Vagy egyébként úgy a "csapatérzés" kialakításában?
Nyilván hátrány először, főleg ha maga a játékos nem beszél még angolul sem, vagy esetleg a csapattársai
De muszáj külföldi játékosokat igazolni, főleg ha a saját országban csak hulladékok játszanak (magyar, angolokra is jellemző ez)
Persze az idővel összeszoknak a játékosok de azért a saját nemzeteddel jobban megérted egymást
Szerintem nem hátrány. Egy jó játékos hozhat magával olyan tudást ami itthon nem ismert,stb. Máshogy nézi a dolgokat és felfigyelhet olyan dolgokra amit amúgy a játékosok nem néznek. Persze ez igazán csak messziről jött csapattársaknál van így.
Meg persze az eltérő habitus is lehet jó a csapatnak nehezebb tőlle átlátni a taktikát.
Persze egy alapvetően szhar csapat esetében ezek hátrányok is lehetnek. Érett befogadó és nyitott csapat kell ahhoz hogy az idegenlégiós igazán a csapat taja legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!