Külföldi kórházakban is rossz az étel?
:DDDD
Ausztriában olyan kaját kapsz, amit Magyarországon a legjobb étteremben sem. Apám megette, aztán utána még kérdezték tőle, hogy kér-e még. Erről ennyit. Magyarország jobban teljesít (mint a lakatlan szigetek)!
konkrétan mikor be kellett feküdnöm mert meginditották a szülést! étlapot tettek elém minden napra 3 fajta menüből választhattam!
És nagyon finomak voltak emlékszem a vadas az nagyon ott volt!
Ausztria!
Magyarország szégyen stadionra van pénz!!
Angliában hasonlóan pocsék az étel a kórházakban. Volt, hogy este kaptam olyan zsömlét amit nem azért nem lehetett megenni mert kemény volt, hanem azért mert olyan volt mint a gumi. Ráadásul vizes tálcára tették, így elázott amit én nagyon utálok.
A vicc az egészben, hogy 1 hét után közölték velem, hogy nem lesz így jó ha alig eszek valamit...Amikor mondtam, hogy talán ehető ételek lennének, nem lenne éhes beteg a kórházban. De lerendezték annyival, hogy ez jár, ez nem az ő dolguk..
"undorító, egy okádék ez az ország"
Azért nem sok ilyen ország van, ahol ennyire támogatják szociálisan az embereket. Nagyrészt ingyenes egészségügy, a rendszerváltás előtt nyugdíjazottak akár 10 év munkaviszonyra is kapnak mai napig nyugíjat, stb..
Hollandiában éltem, nem mondom, sokkal könyebb az előrelépés. De a kinti magyar ismerőseim 90%-a itthon intézi az egészségügyi dolgait, amerikai ismerősökről nem is besélne. Ha ott kellene magukat elláttatniuk, már rég tönkrementek volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!