Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Milyen jogon _hurcoltak el_...

Milyen jogon _hurcoltak el_ hajnalban olyan miatt a rendőrök, amit nem én követtem el?

Figyelt kérdés

Ma hajnali 4 órakor arra ébredtem, hogy 4 rendőr áll az ágyam mellett, és közölték, hogy most azonnal elvisznek. (A csengő rossz a múltkori vihar óta)

Közölték, hogy elfogatóparancs van velem szemben érvényben, mert 2 hete nem jelentem meg egy gyanúsítotti kihallgatáson. Bevittek, 4 óra trespedés a fogdán, majd mikor jött 2 fiatal rendőr, hogy akkor kihallgatnak.

Még azt se engtedték hogy átmenjek a másik szobában töltőn lévő telefonomért.

(Azzal gyanúsítanak, hogy gyalogosként fellöktem egy idős nőt, aki maradandó sérüléseket szenvedett, ez egy szomszéd városban történt. Pofámba nyomták a közterületi kamerák képeit, és igen hasonlít rám az ember, de nem én vagyok, itthon voltam akkor mikor ez történt. De hogy egy tanú engem nevezett meg, több tanút kihallgattak az ügyben)

Kiakadtam, hogy ezt most milyen jogon, mi az, hogy rámtörik az ajtót csak úgy, miért hajnalban? Erre ők is kiakadtak, hogy köteles vagyok egy idézés után megjelenni. Mondtam marhára nem kaptam semmiféle idézést, de az egyik mondta, hogy a második kézbesítési kísérlet után bizony átvettem. De mondom, hogy ilyen nem történt!

Megtagattam a vallomást, de rabosítottak minden tiltakozásom ellenére, sőt még megfenyegettek hogy ebből feljelentés lesz becsületsértés miatt. Ezek nem rendőrök, ezek kutyák! Az a bökkenő, hogy egy bankban vagyok back-office-os és ide feltétel volt a tiszta erkölcsi.

Ilyenkor mi van?

Undorodom ettől az orbán rendszertől és ezek után NEM tudom embernek tekinteni azt, aki bármilyen formájában segíti, kiszolgálja azt.

Ezek után teljes a bizalomvesztés a rendőrség felé.

#rendőrség #elővezettetés
2018. jún. 9. 20:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
17%

"Az a bökkenő, hogy egy bankban vagyok back-office-os és ide feltétel volt a tiszta erkölcsi."

Remélem tovább már nem.

Minden banknak elküldtük ezt a megnyilvánulást (kérdést), hogy be tudjanak azonosítani és kib@@szni a pitsába.

2018. jún. 9. 23:35
 12/17 A kérdező kommentje:
Bocsánat a kirohanásért, de nagyon felháborodtam. Nemrég költöztem új albérletbe, a Postának jeleztem, hogy új a címem. Ez 2 hete volt. Ide erre a címre (se szüleimére) nem jött semmiféle idézés, és az előző főbérlő sem jelzett felém ilyet. Meg lehet ezt támadni valahogy?
2018. jún. 11. 09:24
 13/17 anonim ***** válasza:
A válaszolók többsége sincs tisztában a dolgokkal. Na a helyzet az, hogy az eljárás jogos. Az őrizet is. Be. szerint 24 órán belül kell kihallgatni. A kézbesítési vélelem is helyes, ezt annak hívják. A második kézbesítéstől számított 5. naptól kézbesítettnek kell tekinteni. Olyan nemigen szokott lenni, hogy idézést nem küldenek el...
2018. jún. 14. 01:25
 14/17 A kérdező kommentje:
Na végre egy értelmes válasz. Ez ellen lehet panasszal élni? És ki ellen? Lényeg, hogy én NEM kaptam idézést.
2018. jún. 14. 13:53
 15/17 anonim ***** válasza:
De a kézbesítési vélelem beállt= ugyanaz,mintha átvetted volna.
2018. jún. 21. 16:00
 16/17 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, vagy bárki: kinél lehet panaszt tenni? Mert ez így nagyon ciki, hogy a kisembert csak így meghurdolhatják. És a GYK-t olvasgatva elég sok ilyen eset van újonnan, hogy évekkel ezelőtti piszlicsáré dolgokért eljárás alá vonnak embereket. Gondolom javítani kéne a statisztikákat.
2018. jún. 22. 09:23
 17/17 anonim ***** válasza:

Nincs miért panaszkodnod.

Gyanúsított vagy/voltál, beidéztek de Te nem jelentél meg, fentebb írták hogy a második kézbesítés esetén függetlenül hogy átvetted vagy nem kézbesítettnek tekinthető, az-az úgy tekintik mintha átvetted volna, -és ez így is van.

Nem kell ez a mese, hogy nem tudtad átvenni mert a póstás kétszer is hagyott értesítést, ami 8-15 napig ott marad a postán.

"Undorodom ettől az orbán rendszertől..."

Ne zavartasd magad, hogy ez így van már vagy 50 éve, és semmi köze annak hogy ki a miniszter.

Szóval, ne nyavalyogj, takarodj a sittre, majd ott megtanulod.

-Remélem jól megkúrnak, és kißasznak a munkahelyről.

2018. jún. 22. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!