Iratbetekintést meglehet tagadni azzal az okkal, hogy az iratok útban vannak két bíróság között?
Köszönöm a választ!
Akkor már csak egy alkérdést ezzel kapcsolatban hadd tegyek fel:
az 1. fokú bíróság határozatát a törvényszéken megfellebbeztem, a törvényszék átadta az ügyemet határozathozatalra a Gazdasági Kollégiumnak (hogy miért, azt nem tudom, talán majd valamelyik dokumentumból ez ki fog később derülni). A Gazdasági kollégiumban akartam betekinteni a dokumentumokba és ott mondták, hogy már azok útban vannak a törvényszékre, és onnan is tovább fogják küldeni az 1. fokú bíróságra és majd az fogja nekem elküldeni a Gazdasági Kollégium határozatát.
A kérdésem az, hogy ha iratbetekintésre ezek után elmegyek az 1. fokú bíróságra, akkor ott a törvényszéken is és a Gazdasági Kollégiumban keletkezett összes iratot megtudom nézni, vagy a másik két bíróságon is lehetnek olyan iratok ami nincs meg az 1. fokú bíróságon az iratok között?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!