Aki nem fizeti maga után a TB-t évek óta annak milyen következményei lehetnek? .
Nincs trükk tipp, egyszer majd kiküldik neki kamatostul.
Ha ilyen hülye, hogy nem jelentkezik ki és nem is fizet, így járt.
Egyébként elméletben, ha igazolni tudja, hogy adott időben másik eu-s államban eleget tett a fiz.kötelezettségnek, akkor elengedhetik, de nem kötelesek, mert mulasztott, amikor nem mondta le.
2-es vagyok! Szeretném tudatni a piros kezecskét kedvelőkkel, hogy amit írtam, az teljesen helytálló.
Aki nem fizeti a társadalombiztosítást, attól a NAV fogja beszedni a pénzt, adószerűen. Bezony!
Trükkök, kiskapuk nincsenek. Ha nem vesz igénybe az illető semmiféle egészségügyi szolgáltatást (nem megy semmiféle orvoshoz, nem vásárol a patikában tb-támogatásra gyógyszert stb., akkor évek is eltelhetnek úgy, hogy nem fizet semmit, s nem is kap semmiféle büntetést.
De egyszer fájjon a foga, s menjen el betömetni, máris kibukik a dolog. Az ellátást nem tagadhatják meg, de megy a jelzés a NAV felé, s az összes hátralékot követelni fogják, késedelmi kamattal, rendbírsággal.
Nem értem az ismerősöd. Ha nem él, itt, soha nem is akar hazatérni, idősen sem, akkor mért nem jelentkezik itt ki?
Ott ahol él, ott mi a helyzet?
Ha meg azért van kint, hogy jobban keressen, de majd haza fog jönni, akkor abból a pénzből nem telik pár ezer forint a befizetéshez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!