Ha egy férfire rájön a hasmenés és a férfi mosdóban minden wc foglalt és bemegy a nőibe akkor azért jár bármi büntetés ha feljelentik?
Pl áruházban vagy kórházban, közintézményben stb...
Vagy fordított esetben, ha egy nő megy be a férfi wc-be.
Valószínűtlen :)
Eleve csak egy idióta venné a fáradtságot, h ilyen miatt feljelentse (ha egyébként nem leskelődött stb), vagy félreértés esetén (ha azt hiszik, h leskelődni/zaklatni stb ment be) történhetne meg. Minden vád esetén a bizonyítási teher a vádlón van, az érintett nyilván el fogja mondani, h hasmenése volt stb. Ha tényleg csak ennyi történt (rájött a szapora, bement, xart, kiment), akkor szerintem nincs bíró, aki elítélje. De mondom, csak abban az esetben, ha tényleg csak ennyi történt.
"Szemetes kuka" :D Ezen jót nevettem.
Őszintén,engem nem zavarna ha bejönne így egy férfi a mosdóba,mert meg tudom érteni,hogy milyen rossz helyzetben lehet. Erre szerintem nincs törvény,csak szokásjog.
Nem hinném,hogy bárki feljelentést tenne.
Akkor szoktak,ha valaki direkt azért megy be,hogy leskelődjön.
Ha már itt tartunk szerintem a piszoár létezése sokkal inkább sértő,mint az,hogy külön nem szerint vannak a mosdók.
A női mosdóban csak fülkék vannak.
Ezzel szemben tényleg a férfi wc-ben átlagosan kevesebb a fülke,pedig nem szeret mindenki mások előtt pisilni.
A legideálisabb az lenne,ha zárt,egymástól elválasztott térben végezhetné mindenki a dolgát,nemtől függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!