Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi értelme van bizonyos...

Mi értelme van bizonyos házakat a google maps-en kihomályosítani?

Figyelt kérdés

Elvileg szem.jogot nem sért a házak/kertek utcai fotója , mivel különben az utcafelvételekt nem is engedték volna, viszont értelme meg úgy lenne ha csak a nagyon szükséges dolgokat kéne kitakarni (pl. arcok).

Vajon egy komplett ház kitakarásának hátterében mi lehet?

Tán valami titkolni/rejtegetni való van ott? (Aki be akar törni az így be is fog...)

Mi lehet az oka?

2018. máj. 19. 12:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

"Miért visszavonhatatlan?"

Nem tudom, így áll a szövegben, amit bemásoltam. Erre a Google csapata tudna válaszolni.

2018. máj. 19. 15:31
 12/15 anonim ***** válasza:

Az érthető, hogy ha most elhomályosítanak egy képet, akkor nem készítenek biztonsági mentést az eredetiről.

De arra nekem sincs tippem, hogy a jövőben készülő képek esetében miért nem lehet visszavonni. Esetleg nem akarnak mindig ezzel foglalkozni, hogy most látható legyen, most ne legyen látható, most megint látható legyen.

2018. máj. 20. 06:11
 13/15 anonim ***** válasza:
90%
Sokan érthetetlenkednek ezen jogosan és sokan szívnak miatta. Számosan próbálkoztak már a visszaélesítés kérésével mikor mondjuk megvettek egy házat amit az előző tulaj rejtegetni akart. De hiába kérték a google nem teljesítette a kérést. Ez elég gáz azért.
2018. máj. 20. 08:46
 14/15 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva fogalmam sincs, miért szívás az, ha valakinek a házát nem láthatja boldog-boldogtalan a Google Mapsen.:-)
2018. máj. 20. 08:56
 15/15 anonim ***** válasza:
Mert sokan éppen ellenkező hatásúnak gondolják, mint azok akik takargatják. Személy szerint én is úgy gondolom a kitakart házak vonzóbbak a rosszándékú vagy csak betegesen kíváncsi egyének számára. Egy szabadon megtekinthető ház takargatásának tényleg csak akkor van értelme, ha olyan speciális, mint amit itt is írt valaki, hogy beláttak az üvegezett falon. Ebben az esetben azt az ablakrészt természetesen én is kitakartatnám, de semmi többet.
2018. máj. 20. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!