Mi értelme van bizonyos házakat a google maps-en kihomályosítani?
Elvileg szem.jogot nem sért a házak/kertek utcai fotója , mivel különben az utcafelvételekt nem is engedték volna, viszont értelme meg úgy lenne ha csak a nagyon szükséges dolgokat kéne kitakarni (pl. arcok).
Vajon egy komplett ház kitakarásának hátterében mi lehet?
Tán valami titkolni/rejtegetni való van ott? (Aki be akar törni az így be is fog...)
Mi lehet az oka?
Nem tudom.
De ha tudnám az eljárás módját, én is kitakartatnám a házamat, mivel 2011-ben, amikor a felvétel készült még az előző tulajé volt és a képen egy disznóól.
Azóta általunk fel lett újítva, tatarozva és teljesen más az előkert is.
Nekem kellemetlen, ha valaki rákeres és azt az állapotot nekünk tulajdonítja.
Mindenkinek jogában áll kérni, hogy homályosítsák ki a tulajdonát képező ingatlant, autót. Ez visszavonhatatlan, ha egyszer megteszik, az már úgy marad.
"Elhomályosítási irányelvek: Az arcok és a rendszámtáblák elhomályosítására a jelenleg létező legmodernebb technológiát fejlesztettük ki, és a Google Utcakép összes fotóján alkalmazzuk. A technológia elhomályosítja az összes felismerhető arcot és rendszámot a Google által készített képeken. Ha olyan arcot vagy rendszámtáblát talál, amely további homályosítást igényel, vagy azt szeretné, hogy az egész házát vagy autóját elhomályosítsuk, küldjön be kérelmet a Hibabejelentés eszköz segítségével. Vegye figyelembe azonban, hogy ha a Google elhomályosít egy képet, annak hatása visszavonhatatlan. Ha kérelmet nyújt be személyes lakhelyének a Google Utcakép képein történő elhomályosítására vonatkozóan, az ingatlanról készült minden korábbi és jövőbeli képet elhomályosítunk. A harmadik felektől származó hozzájárulásként közzétett fotókon vagy videókon nem alkalmazunk homályosítást, ezek a tartalmak ugyanis nem állnak a Google tulajdonában. Ha harmadik felektől származó hozzájárulásban olyan képet talál, amelyen Ön beazonosítható, és el szeretné távolíttatni a képet, akkor használja a képhez tartozó hibabejelentési szolgáltatást."
Szerintem sokkal többen élnének ezzel, ha egyáltalán tudnának róla.
Mi értelme?
Ha a nyomorult kukkoló google a te nappalidat is kirakná ország-világ szeme láttára nem kérdeznél hülyeségeket.
A hátsó kerítésünk utcája zsákutca. Még oda is bepofátlankodtak!
Természetesen télen jöttek, semmi lomb a fákon, a kamerát meg olyan magasra rakjak, hogy túlér a kerítésen.
A nappalinkban a zsákutcára néző fal tiszta üveg, a téli nap totál besütött.
Minden látszott! Minden!
Az egész nappalink.
Úgy hogy korábban már lopták az udvarunkról, pincénkből is.
Megjegyzem a kerítésünkön nem lathat be senki, csak az a rohadt kamera az autójuk tetejéről.
Még jó, hogy kitakartattam a házunkat ezek után!
Kukkoló férgek, nézegessék meg tegyék közkinccsé az anyjuk śeggét.
Férgek!
Igen, én is így röhögnék más kiakadásan, ha nem kerültem volna ilyen szituba.
Nem értem, hogyan merészelik ezt megtenni.
Persze vannak utcák, lakóparkok amiket sorompóval zárnak, oda vajon miért nem mennek/kéredzkednek be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!