Lehetséges A nagy Magyarország visszatérése?
"2020. június 4-én lejár a trianoni békediktátum, addig a megszálló országoknak ki kell üríteniük az elbirtokolt területeket és visszaáll a Trianon előtti államhatár. Nem kell már sokat várni."
Még hányszor kell elmondanom hogy az a második világháborút követően az eredeti trianoni békediktátum érvényét vesztette
Szerintem még vagy 50-szer nem ártana, úgy biztos megértik :)
Amióta román történészek rájöttek, hogy az első román csak 1920. június 4-én jelent meg a Kárpát-medencében (MÉLY VÍZ! CSAK ÚSZÓKNAK!), belátták menniük kell.
A bukaresti kormány 6 millió lakás építését határozta el a Regátban, 2020. június 3-ig a kitelepülők befogadására.
Szlovákia kormánya mélységes alázattal kéri a Magyar Nemzetet fogadja be őket, mert nincs hova menniük.
A laptól - mivel 2018. április 11-én megszűnt - nem érkezett válasz.
A szerbek nem hajlandóak távozni, mert állításuk szerint előőrseik már egészen Ráckevéig (Српски Ковин/Srpski Kovin) nyomultak, és ott derítenek fel 1440 óta.
A hírre Burgerlandban zavargások törtek ki. Népszavazás kiírását követelik a kérdésben.
"Még hányszor kell elmondanom hogy az a második világháborút követően az eredeti trianoni békediktátum érvényét vesztette"
Ugyan, miért vesztette volna érvényét?
100 éves határidő is van, csak nem úgy, ahogy egyesek gondolják. A 100 év a nemzetközi jogban egy jogvesztő határidő, területi követelések esetére. Eddig áll fenn a lehetőség arra, hogy a vitatott terület ügyében politikai eszközökkel fellépjen az, akinek érdekében áll. Ezt követően már nem. Tehát, a 100 év az nem keletkeztet jogot, hanem veszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!