Hogyan fogjak venni az összbüntetést?
Figyelt kérdés
Volt 2 fegyveres rablas 7 evvel ezelőtt az 2bol mar letelt es leis lett ülve de volt utanna egy masik jogerős fegyveres rablas. Feltetételesen kilett engedve apa de kozbe lett lopas meg ilyenek ezt igy osszbünetetik?2018. máj. 7. 22:29
2/5 anonim válasza:
Hm, remélem a három csapás érvénye az esetére. Soha nem lenne szabad kiengedni. Ott pusztuljon el a sitten.
3/5 anonim válasza:
Még mindig te? Korábban is lett tanácsolva, hogy beszéljen az ügyvédjével a kedves apuka!
4/5 anonim válasza:
Második vagyok. Valaki írja nekem kedvesen, hogy én valami növény föld alatti része lennék. Meg hogy egy gyerek apa nélkül nő fel.
Két dolog. Kezdem a gyerekkel. A kérdező lehet gyerek, fiatal, vagy felnőtt.
Kétségtelen, nem könnyű a helyzete. Vele együtt is tudok érezni. Nem vagyok lelketlen, még ha kíméletlenül is fogalmaztam a papával kapcsolatban.
Viszont nincs helye az emberek között annak, aki nem egyszerűen úgy erőszakos, hogy a kocsma előtt verekszik néha, vagy félévente egyszer arcul üti a feleségét.
Ilyennek sem kellene lennie.
Fenntartom azt, hogy aki többrendbeli fegyveres rablást követett el, visszaeső, azt ki kell zárni magunk közül.
5/5 anonim válasza:
Szia! Először is apád többszörösen visszaeső, erőszakos bűncselekményért ült. Most nagyon meg fogják mérni. 8+év.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!