Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szabadságos nyilvántartásba...

Szabadságos nyilvántartásba nincs jogom dolgozóként akármikor betekinteni?

Figyelt kérdés

A szabadságos nyilvántartásnak nem úgy kéne működnie hogy szólok a személyzetisnek hogy megnézném az ívet és ő bármikor megmutatja?

Nyilván nem úgy értem hogy azonnal abban a pillanatban mert lehet más dolga is éppen, de ha én reggel szólok hogy ma megnézném akkor azt aznap nem kéne betekintésre átadni? Bármikor?

mert nálunk ez úgy megy hogy szólok 1-2-3x, majd még vagy 5x, és akkor se és akkor a főnökhöz megyek panaszra akkor az ráförmed az emberre hogy ez nem az ő dolga, menjek a személyzetire, ott újra szólok és akkor odavetik foghegyről hogy majd holnap de holnap is majd holnap, és akkor nagy nehezen kb 2 hét után tán sikerül is belenézni.

Ezt annyira unja mindenki már, hogy a legtöbben eleve leszoktak róla és nem vállalják ezt a huzavonát.

Ez hogy működhet így?

És akkor még azt nem is mondtam hogy mindig vannak furcsaságok az íveken, olyan 1-2 napok így elszórva random napokra úgy hogy garantáltan nem volt az ember szabin meg hasonlók.

2018. máj. 2. 09:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Besétálsz és erélyesen közlöd, hogy holnap XY:YY -ra jössz és megakarod nézni. Csak most érsz rá, szóval legyen ott.
2018. máj. 2. 09:38
 2/11 anonim válasza:
75%

Nem tudom mennyire jó tanács "emberkedni" egy munkahelyen.

Azt mondani holnapra ez meg ez legyen-és ha nem lesz? Akkor mi legyen?

Én már láttam olyat aki szabályosan hülyét csinált magából ezzel, csúszott a túlórapénz és azt mondta vagy ma megkapja vagy holnaptól nincs túlóra!!

Mindenki hallotta. Aztán persze nem kapta meg, aztán persze másnap túlóra volt ő persze ottmaradt = segget csinált a szájából.

A kérdés az ha ő azt mondja holnapra ott legyen a kért dolog és nem lesz ott akkor mi van?

2018. máj. 2. 09:45
 3/11 anonim válasza:
Jézusom, milyen munahely ez! Eleve az, hogy papír alapú! Nálunk a vállalatirányítási rendszer része a munkaidő-nyilvántartás, mindenki által hozzáférhető, nyilván más-más jogosultságokkal, a szabikérelmek és jóváhagyások is ebben történnek. Automatikusan emailt küld a jóváhagyóknak, ha valamit még nem hagytak jóvá x időn belül. Szóval a válaszom az, hogy de, jogod lenne elérni a nyilvántartást.
2018. máj. 2. 10:18
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
NAPI MUNKAÜGYIS KAMU.
2018. máj. 2. 10:38
 5/11 anonim ***** válasza:

Nekem konkrétan ott előttem nézték meg, hogy állok szabadsággal. Van-e még, és mennyi.

Láttam a monitort, vagyis, nem " dugták el " ha szerettem volna látni.

Dátumokat közölték, és stimmelt.

2018. máj. 2. 11:00
 6/11 A kérdező kommentje:
Hát itt meg az megy hogy ide oda kamu napokat írnak be és el akar menni az ember szabira úgy számol á van még vagy 20 napom, és szembesül velem hogy itt 2 nap kamu ott két nap kamu és máris csak 15 nap van.
2018. máj. 2. 11:09
 7/11 anonim ***** válasza:
Nálunk a hr-es időnként behív mimket az irodájáb szabadságegyeztetésre. Olyankor én is látom a táblázatot. Ha kérem, egyből megmutatja.
2018. máj. 2. 11:11
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
napi munkaügyis troll kérdés...
2018. máj. 2. 11:13
 9/11 anonim ***** válasza:
48%
Kitalálom: A kedvenc csókosok bezzeg az összes szabadságukat megkapják ténylegesen. Sőt, még büntetlenül táppénzcsalhatnak is.
2018. máj. 2. 11:39
 10/11 anonim ***** válasza:
Nincs jogod. Egyéb kérdés?
2018. máj. 2. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!