Szabadságos nyilvántartásba nincs jogom dolgozóként akármikor betekinteni?
A szabadságos nyilvántartásnak nem úgy kéne működnie hogy szólok a személyzetisnek hogy megnézném az ívet és ő bármikor megmutatja?
Nyilván nem úgy értem hogy azonnal abban a pillanatban mert lehet más dolga is éppen, de ha én reggel szólok hogy ma megnézném akkor azt aznap nem kéne betekintésre átadni? Bármikor?
mert nálunk ez úgy megy hogy szólok 1-2-3x, majd még vagy 5x, és akkor se és akkor a főnökhöz megyek panaszra akkor az ráförmed az emberre hogy ez nem az ő dolga, menjek a személyzetire, ott újra szólok és akkor odavetik foghegyről hogy majd holnap de holnap is majd holnap, és akkor nagy nehezen kb 2 hét után tán sikerül is belenézni.
Ezt annyira unja mindenki már, hogy a legtöbben eleve leszoktak róla és nem vállalják ezt a huzavonát.
Ez hogy működhet így?
És akkor még azt nem is mondtam hogy mindig vannak furcsaságok az íveken, olyan 1-2 napok így elszórva random napokra úgy hogy garantáltan nem volt az ember szabin meg hasonlók.
Nem tudom mennyire jó tanács "emberkedni" egy munkahelyen.
Azt mondani holnapra ez meg ez legyen-és ha nem lesz? Akkor mi legyen?
Én már láttam olyat aki szabályosan hülyét csinált magából ezzel, csúszott a túlórapénz és azt mondta vagy ma megkapja vagy holnaptól nincs túlóra!!
Mindenki hallotta. Aztán persze nem kapta meg, aztán persze másnap túlóra volt ő persze ottmaradt = segget csinált a szájából.
A kérdés az ha ő azt mondja holnapra ott legyen a kért dolog és nem lesz ott akkor mi van?
Nekem konkrétan ott előttem nézték meg, hogy állok szabadsággal. Van-e még, és mennyi.
Láttam a monitort, vagyis, nem " dugták el " ha szerettem volna látni.
Dátumokat közölték, és stimmelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!