Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Találtam a susnyásban egy...

Találtam a susnyásban egy felfeszített széfet, benne egy hordozható winchestert! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Rendőr ismerősöm azt tanácsolja hogy vigyem be a kerületi főkapitányságra. de enyhén szólva kételkedek..

Fognak nyomozást indítani "ismeretlen tulajdonos ellen"? Nem hiszem.

És ha nem találják meg a gazdáját, mi lesz? Visszaadják nekem? Nem hiszem.

Vissza kellene juttatni a gazdájának, lehetőleg a rajta lévő adatokkal együtt!

2018. máj. 1. 18:21
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Három nappal ezek után basszus, csörög a telefonom, ismeretlen szám, a szomszéd város rendőrfőkapitányságának mutatkozik be. : -Le kell foglalnom a széfet meg a vinyót. Semmi baj, csak legyen lepapírozva. -Mér, mivan? Megtalálták a gazdáját?? -Igen.

Még aznap' megejtettük a dolgot.

Hát nem gondoltam volna hogy ilyen sima lesz!

Kívánom hogy mindenki rendőrséges ügye is ilyen simán menjenek. (a fiúknak pedig köszönetem!)

Aztán remélem hogy visszaadták a gazdájának................. na most már mindegy.

2018. aug. 8. 04:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!