Találtam a susnyásban egy felfeszített széfet, benne egy hordozható winchestert! Mit csináljak?
Rendőr ismerősöm azt tanácsolja hogy vigyem be a kerületi főkapitányságra. de enyhén szólva kételkedek..
Fognak nyomozást indítani "ismeretlen tulajdonos ellen"? Nem hiszem.
És ha nem találják meg a gazdáját, mi lesz? Visszaadják nekem? Nem hiszem.
Vissza kellene juttatni a gazdájának, lehetőleg a rajta lévő adatokkal együtt!
Ja. Csak ha körözik, és nyolc napig nem adom le, akkor "jogtalan elsajátítást" követek el... és ... nem akarok balhét.
A széfet viszont jó lenne bevinni, hátha van rajta ujjlenyomat.
Menj ahova akarsz, lepontozó! Csakis én döntöm el hogy hasznos választ kaptam-e.
Szóval felhívtam a 107-et, hogy itt meg itt találtam egy széfet benne winchestert, meg így meg így hívnak, meg itt meg itt lakok.
És istenemre mondom tíz perc múlva itt voltak a rendőrök a házam előtt és elkérték a vinyót! Beültem a kocsijukba, elmentünk a susnyáshoz, berakták a széfet is a kocsiba. Aztán írtak egy átvételi elismervényt, hogy átadtam nekik a vinyót meg a széfet, és hogy igényt tartok a vinyóra+széfre, ha nem találják meg a gazdáját.
"Most hívtam fel a 107-et és rákérdeztem. aszonták vigyme be. lehet hogy kár volt xD"
Mit vártál ? AZt mondják tarsd meg? :XD
minek hívtad fel? könnyen lehet hogy gyanusított leszel. Nem egyedülálló.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!