Mit lehet tenni ha panelházban a felettünk élők tini fia hétvégén reggeltől estig max hangerőn hallgatja a zenét és énekelget?
Figyelt kérdés
Elmennek a szülök és zeng az egész ház mikor tudják nagyon jól h több ember is éjszakánként dolgoznik. Szülöknek szoltunk de látszólag nem érdeklik őket. A gyerek meg ha rászólnak van h még hangosabbra tekeri a zenét. Egyszerűen nem tud az ember hétvégén pihenni mert a kis taknyos zenéjét kell folyton hallgatni. Gondnok nem tesz semmit a válasza az volt csukjuk be az ablakot. De még csukott ablakkal is irritáló. Nehogy már a ház lakói csak így lenyeljék ezt. 2 kisbaba is van akik nem tudnak aludni vagy bármit. Most mit lehet tenni ilyen ügyben? Feljelenteni se tudom a fiút mert tinédzser csak2018. ápr. 28. 12:15
11/13 anonim válasza:
Ui:A villanybiztosítékot kapcsolgatni nem a legjobb ötlet!
12/13 anonim válasza:
De csak abban az esetben ha már a 14.ik életévét betöltötte.
13/13 anonim válasza:
Nálunk az egyik lakó (albérlő) azt mondta erre: 22 óráig azt csinálhat, amit akar a lakásában. Szerintem ilyen régen nincs. Én úgy tudom, hogy a legjobb, ha a rendőrséget kihívod, ha üvölt a zene akkor még nagyobb a szerencséd. Itt a mellettünk lakót egyszer jól megfingatták egy szombati esti láz alkalmával: 50eFt pénzbírságot kapott, most lehet csak 30eFt. Egyébként régebben úgy volt, hogy elég volt 1 szomszéddal összefogni és feljelentést tehettél. Ez persze pereskedéssel jár.
Az is megoldás lehet, ha felmész és vered az ajtót, esetleg megfélemlíteni a kis lelki világát.
Rám egyszer szóltak ilyenért, de szégyelltem is magam érte. Látszólag más irányba tartunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!