Hogyan lehetséges ez?
Figyelt kérdés
Rossmanban vásároltam valamit, és kérdeztem a lejáratát, de az eladó azt mondta nem tudja, és hogy most az a rendszer, hogy van rajta valami gyári szám, amit a neten kell beütni és úgy lehet talán megtudni. Ezt én nem hiszem el. Biztos vagyok benne, hogy törvény kötelezi a gyártót, hogy a lejárati időt, ha nem végtelen, akkor feltüntesse. És amikor megvásárolom akkor kell tudnom, nem utólag a neten rákeresni. És az is durva, hoyg az eladó ezt nem értette meg, hogy ez biztosan nem így van.2018. ápr. 27. 16:05
1/5 tgt válasza:
A terméken ott kell lennie a lejárati időnek. ILyen esetben nyugodtan írj be a panaszkönyve.
2/5 anonim válasza:
Mit vásároltál? Elég fura az eladó magyarázata, nyilván nem élelmiszerről volt szó.
3/5 anonim válasza:
Attól függetlenül fel kell tűnteni rajta.Van rajta QR kód?
4/5 anonim válasza:
Bocs; hol kell annak a QR kódnak lennie?
Pl. épp ma néztem a mustáron, hogy hol van a lejárat és nem találtam. Olyan számot se, amiről dátum derülne ki. Vannak számok a nyakán, de nem értelmezhetőek.
És ez természetes mustár, minden izé nélküli, szóval biztos romlandó.
5/5 anonim válasza:
A csomagoláson lehet a QR kód. Egy halat vettem, amin volt. Beszkennenneltem, feldobott egy weboldalra, ahol a csomagoláson található kódot be tudtam írni
Így tudtam meg többet a termék eredetéről, szavatosságáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!