Szabad-e videózni azt, akinek a kutyája odapiszkol a pázsitomra? Vagy esetleg a kutyát levideózni?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Arra gondoltam,mivel nap mint nap ide szaratják a kutyát az ablakba kiraknék egy akciókamerát,ez alapján feltudnám őket ismerni,igény szerint megfelelő hatósági szervezeteknek szolni,mivel máshogy nemlehet velük birni.
Rájuk szoltam,hogy elnézést de ne itt végezze a kutyája a dolgát,erre elküldött a kurv* anyámba,csak "húgyál" a kutya,és hogy RÁM fog rendőrt hivni.Én megértem kedves de a "húgy" is roncsolja a nemes pázsitot.
a kérdés pedig,mit lehet,és mit nem ilyen esetben.
Válaszokat előre is köszönöm
2018. ápr. 19. 18:49
21/21 anonim válasza:
A gyep szélére körbe szép és tüskés kis bokrokat ültetsz és megoldottad a problémádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!