Két napra eltünt a cicám, ma jött haza, de valaki ki ivartalanitatta (sejtem ki) mániákus. Akartam kis cicákat. Jogilag mit léphetek?
Figyelt kérdés
Én tulajdonom. Ez a beteg állat meg el fogdossa a környék cicáit és ivartalanitja. Mit tehetek? Feljelenthetem?2018. ápr. 10. 21:56
41/44 A kérdező kommentje:
Jo. Meg gyöztetek, hogy ez igy nem jo, de még két kérdésem lenne. Hol kapunk kiscicát menhelyröl ugy, hogy nem kinti és nem is benti, hanem ha akar bent ha akar kint? BP.n vagy Pest megyében? És értekezzek a nővel aki ezt tette? Mit mondanátok neki? Valahol tényleg rendes(ennyi kommentel meg gyöztetek) de azért még kettös érzésem van picit felé. Köszi.
2018. ápr. 10. 23:44
42/44 anonim válasza:
Jogilag te semmit sem tehetsz. Ő téged feljelenthet a helyi jegyzőnél a állat veszélyeztetéséért, amiért felügyelet nélkül közterületen kóborolt(lásd állatvédelmi törvény).
44/44 anonim válasza:
"Már be igértem a rokonoknak a kiscicákat."
Ellik a macskád nyolcat, a rokonoknak csak kettő kell, mit teszel a maradék hattal?
Utána ivartalaníttattad volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!