Mi a véleményetek arról, hogy Orbán Viktor kártérítést akar adni azoknak, akik az okt.23án elszenvedett rendőri intézkedések áldozatai lettek? Szerintetek jogos?
Gyújtogattak, romboltak az mtv székház.
És bocsi, hogy a rendőrök fel mertek ellenük lépni, szerintem nevetséges. Békésen kellett volna tüntetni, aki ott volt azért ne hogy már ártatlan legyen!!!!
Én, ha a fidesz helyében lennék, először az árvízkárosultakkal foglalkoznék, mert ezek az emberek az életük munkáját vesztették el pár nap alatt. Nincs semmijük, otthonuk, reményük hadd legyen.
Én jelenleg velük foglalkoznék.
Egyértelmű, hogy ezeknek az embereknek semmiféle kártérítés nem jár! A rendőrség világosan,sokszor (többször is mint kellett volna) elmondta, hogy fejezzék be a rongálást,a gyújtogatást a Molotov-koktél dobálást stb. stb. ...
A " békés " tüntetők ezt nem tették meg.Erre megindult a roham. Megérdemelték. Aki akart eltudott menni onnan. Én kint voltam az Astoriánál és az első felszólításnál elmentem.
Kártérítés csak és kizárólag a külföldieknek jár,mert ők nem értették,hogy a rendőrök mit mondnak.Ennyi!
Azóta, és az előtt is voltak arendőri intézkedésnek áldozatai, vagy legalábbis olyan emberek, akikkel szemben indolokatlan módon jártak el. És voltak rendőrök, akiket szintén sérelem ért. Ha midnenkinek járna pénz, elég nagy lenne afejetlenség. Ha nem így lenne, igazságtalan lenne, miért pont velük kell kivételezni.
De ha így lesz, akkor remélem, az agyon rúgdosott, megdobált és kórházba került rendőröknek is fizetnek a "forradalmárok".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!