Hogy is történik ez az inkasszozásosdi?
Figyelt kérdés
Sziasztok volt egy baklövésem sajna hitelt nem tudtam fizetni és végrehajtásra tettek, így csak a fizetésemből tudnak vonni? tehát már központilag vonnak le nem?
És ha van alapból is x forint a számlámon(amit más módon szereztem,kaptam) ahhoz hozzányulhatnak, vagy csak a fizetésemet tilthajták, és max hány %?
2018. ápr. 6. 14:21
1/3 anonim válasza:
A hitel nem törlesztés esetén kell kapni felszólítást. Utána értesítést a végrehajtásról, amit bíró rendelhet el. Ezekben a dokumentumokban szerepelnie kell a módnak is.
2/3 anonim válasza:
Egyrészt letilthatják a fizetésed egyharmadát ( meg se kapod), másrészt inkasszóval vihetnek pár tízezer forint kivételével mindent a számládról.
3/3 anonim válasza:
"inkasszozásosdi" - van ilyen magyar szó?
Nekem az egyik számlámon volt inkasszó, csináltam egy másik banknál, másik számlát, és csak a végén volt képes szólni a kiscsaj, hogy már azon is rajta van ám az inkasszó! Szép...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!