A főnököm nézte a dekoltázsomat. Érdemes feljelenteni?
Közép európai egyetemre gondoltam.
Miért baj, hogy mi nem vagyunk konzervatívak, elárulnád? Fáj ha valaki masképpp gondolkodik? Tudod a világ nem fekete-fehér miszerint csak férfi-nő van és család. Mi nem egysíkúan gondolkodunk.
Szerintem a te gondod az, hogy nem az a férfi vette jobban szemügyre kebleidet, akit szerettél volna, hanem a számodra - vélhetően - antipatikus főnököd.
A kérdésedre válaszolva pedig nemmel felelek, mert súlytalan a főnököd tette, valamint bizonyítani sem lehet, ha letagadja a főnököd és senki sem támaszt téged alá.
De buta vagy... Jézusom. Nem vagyok benne biztos, hogy ez kimerítené a BTK-t, de tegyük fel igen. Mivel bizonyítod?
Amúgy gondolom annyira azért nem vagy független, hogy felmondj
Az hogy a soros egyetemen tanulsz (mit is?) az mindent megmagyaráz.
Csak azt nem, hogy miért nem tudsz legalább te, aki elvileg ott "tanulsz" különbséget tenni a CEU és a Közép-európai Egyetem között. Miért is nem tudod azt, ami legalább ennek az egyetemnek a diákjának alap ismeretnek kellene lennie, hogy a Közép-európai Egyetem egy MAGYAR egyetem, nem is vonatkozik rá a külföldi egyetemeket szabályozó oktatási törvény - ergo nincs is szó annak semmiféle bezárásáról vagy működésének megváltoztatásáról.
Amúgy megjegyezném, hogy a magadfajta eszetlen feministák miatt van a feminizmusnak lassan olyan rossz hangzása, mint a modernkori "liberálisok" miatt a liberaizmusnak.
Érdemes lenne utánanézned, mit jelentenek az EGYENLŐ JOGOK és megkérdezned a valódi nőktől, hogy kik is az igazi alárendeltek. A férfiak. De csak az igazi nőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!