Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Kitiltották az egyetemi...

Kitiltották az egyetemi kurzusról, mert szerinte két nem létezik - mi jöhet még?

Figyelt kérdés

[link]

-erről mi a véleményetek?

#ketelkedett-a-genderelmeletben
2018. márc. 14. 12:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
96%
#9 ez volt a tanóra tárgya. Egy tematikus vallástan óra volt, ahol többféle keresztény szempontból vizsgálták a szexizmust és a nemi egyenlőséget. A témáról szóló videót néztek, ahol ugyan valóban transznemű volt a beszélő, de ez NEM volt hangsúlyos az órában, a lényeg az volt hogy lelkész volt és diszkriminációról beszélt. Nem kell ilyen órákat felvenni ha nem tetszik.
2018. márc. 14. 15:10
 12/15 A kérdező kommentje:
Hát a majom, az oroszlán, a gerinces emlősöknél két nem van. De alacsonyabb rendű állatoknál, gerincteleneknél, növényeknél már előfordul, az ivari kétalakúság valamilyen formája. Tehát akkor mi vagy nem vagyunk gerinces emlősök - itt csak a két nem együttes produkciója által tudnak szaporodni - vagy csak alacsonyabb rendűek vagyunk?
2018. márc. 15. 09:34
 13/15 anonim ***** válasza:

@12

Egyrészt az ember nem véletlenül emelkedett ki a többi állat közül...

Másrészt van különbség az angol "gender" és "sex" szó között. Egy sjw sem tagadja, hogy két BIOLÓGIAI NEM (=sex) van. Itt inkább már arról van szó, hogy megkülönböztetünk-e egy embert aki biológiailag férfi, de nőnek érzi magát, és egy embert, aki biológiailag és fejben is férfi.

2018. márc. 16. 19:16
 14/15 anonim ***** válasza:

Félreértés elkerülése végett:

"Egyrészt az ember nem véletlenül emelkedett ki a többi állat közül... "

Ezalatt azt értem, hogy az ember más mint az állatok többsége. Ne tessék többet belegondolni!

2018. márc. 16. 19:17
 15/15 A kérdező kommentje:
Hát a végén már nem merek lehajolni az utcán, ha ez így megy tovább. Ha lehajolok, oda a hátsóm, vagy valaki feljelent, mert inzultáltam. Ha nem hajolok le - mert valamit leejtettem mondjuk - akkor is én vagyok a bűnös, mert valakit ezzel is inzultálok. Azért kíváncsi vagyok, meddig terjed még az emberi hülyeség.
2018. márc. 16. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!