Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Most mi is ez, hogy Németorszá...

Most mi is ez, hogy Németországban nem szabad "torrentezni" és egyéb módon letölteni?

Figyelt kérdés

Amikor ezt olvastam, teljesen ledöbbentem.

Akkor ezek szerint Németországban mindent csak online szabad nézni/hallgatni? Vagy most mi ez? Egyszerűen nem értem!

2018. márc. 12. 20:23
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

illegális tartalom=jogvédett cucc

De Németo.-ban annyival jobbak a bérek, hogy simán megéri mozizni meg netflixen előfizetni.

2018. márc. 12. 20:34
 12/31 A kérdező kommentje:
Aki kitalálta a kopirájtot, az egy kupac kaki! Amúgy ennyi. Úgyse megyek ki soha Németországba.
2018. márc. 12. 20:37
 13/31 Estádio de Felchút ***** válasza:
100%

UK-ban is elkezdték hajkurászni a torrentezőket.

1 napja jött ki a hír az ncore-on. VPN (lehetőleg fizetős változat, az megbízhatóbb) a megoldás.

2018. márc. 12. 20:40
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Azért vicces, hogy "úgysem mész ki Németországba", miközben mindannyian bent ülünk az EU-ban. Ha behoznak valamilyen uniós durvulást akkor te is ugyanúgy elszenvedője leszel mint mindenki más.
2018. márc. 12. 20:43
 15/31 A kérdező kommentje:

Hát ez kész....

Eddig azt hittem, hogy Magyarországon nem érdemes élni, de most rájöttem hogy ez nem így van. :-)

Amúgy eszembe jutott az, hogyha egy YouTube zenének a hangját pl. audacityvel felveszed, akkor vajon mit csinálnak? :D

Amúgy köszi a válaszokat!

2018. márc. 12. 20:46
 16/31 anonim ***** válasza:
97%

#12 Gyökér mentalitás, nem véletlen vannak szerzői jogok...

Ha szerzők nem látnak pénzt egy szellemi termékből alkotni sem igazán tudnának, így bevétel híján, nem lenne "széps szövegű" zene, sem rajzfilm amit letölthetsz...

2018. márc. 12. 20:47
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
#15 Logikád ott van, ha jóval több a bevételed, mint a legtöbb nyugati országban, akkor nem feltétlen vág földhöz megvenni egy mozijegyet, könyvet, albumot, kötni egy Spotify vagy Netflix előfizetést, vagy megvenni egy játékot.
2018. márc. 12. 20:49
 18/31 anonim ***** válasza:
43%

Nem kell addig várni. A választások utánra már be van időzítve a szigorítás, mert dagadt Andy keveselli a bevételt. Egyik fidelitasos aktivista ismerősöm mondta hogy már készülnek az ezzel kapcsolatos kampányra.

2018. márc. 12. 20:49
 19/31 A kérdező kommentje:

Egy kézzel fogható tárgyért (pl. pendrive) szívesen fizetek, de egy file-ért (ami ugye csak egy digitális elem) fizetni már durva! Most hogy néz ez ki, hogy ,,kapsz egy .avi és egy .flac fájlt, ha adsz érte lóvét!"

Hát nem durva egy file-ért fizetni?

2018. márc. 12. 20:52
 20/31 anonim ***** válasza:
75%

Nálunk nem kell félni,hogy bevezetik a torrent figyelést.

Amíg a jogvédők is onnan töltenek nem lesz gond vele.

2018. márc. 12. 20:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!