Most mi is ez, hogy Németországban nem szabad "torrentezni" és egyéb módon letölteni?
Amikor ezt olvastam, teljesen ledöbbentem.
Akkor ezek szerint Németországban mindent csak online szabad nézni/hallgatni? Vagy most mi ez? Egyszerűen nem értem!
illegális tartalom=jogvédett cucc
De Németo.-ban annyival jobbak a bérek, hogy simán megéri mozizni meg netflixen előfizetni.
UK-ban is elkezdték hajkurászni a torrentezőket.
1 napja jött ki a hír az ncore-on. VPN (lehetőleg fizetős változat, az megbízhatóbb) a megoldás.
Hát ez kész....
Eddig azt hittem, hogy Magyarországon nem érdemes élni, de most rájöttem hogy ez nem így van. :-)
Amúgy eszembe jutott az, hogyha egy YouTube zenének a hangját pl. audacityvel felveszed, akkor vajon mit csinálnak? :D
Amúgy köszi a válaszokat!
#12 Gyökér mentalitás, nem véletlen vannak szerzői jogok...
Ha szerzők nem látnak pénzt egy szellemi termékből alkotni sem igazán tudnának, így bevétel híján, nem lenne "széps szövegű" zene, sem rajzfilm amit letölthetsz...
Nem kell addig várni. A választások utánra már be van időzítve a szigorítás, mert dagadt Andy keveselli a bevételt. Egyik fidelitasos aktivista ismerősöm mondta hogy már készülnek az ezzel kapcsolatos kampányra.
Egy kézzel fogható tárgyért (pl. pendrive) szívesen fizetek, de egy file-ért (ami ugye csak egy digitális elem) fizetni már durva! Most hogy néz ez ki, hogy ,,kapsz egy .avi és egy .flac fájlt, ha adsz érte lóvét!"
Hát nem durva egy file-ért fizetni?
Nálunk nem kell félni,hogy bevezetik a torrent figyelést.
Amíg a jogvédők is onnan töltenek nem lesz gond vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!