Bary79 kérdése:
Megbüntetett a francia állam nem kis pénzösszegre. Be tudja-e hajtani rajtam Magyarországon?
Figyelt kérdés
Nevemen nincs semmi, luxustárgyaim nincsenek.2010. jún. 9. 19:36
1/8 anonim válasza:
elvileg igen, gyakorlatilag kicsi az esély
2/8 anonim válasza:
Nem, jelenleg magyar állampolgár vagy, nem csinálhatnak veled semmit, én például Németországban nem fizettem a bírságot, mert rossz helyen álltam a kocsimmal, nem követelhetik.
3/8 anonim válasza:
Pedig igenis behajtathatja rajtad, főleg, ha nem piti összegről van szó (mint pl. a parkolási díj).
5/8 anonim válasza:
behajthatják
megvan rá közösségi jogszabály
6/8 anonim válasza:
Így van, ahogy az utolsó írta. Ha nincs vagyontárgyad, letiltják a fizetésedből.
7/8 anonim válasza:
Én úgy tudom,hogy annyit hajthatnak be,amennyi itthon lenne az adott szabálysértés,és az összeg is a magyar államé lesz.
8/8 anonim válasza:
Ha nem százezres nagyságrendről van szó, akkor le se sz@rják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!