Munkám során furgonnal áruszállítást végeztem. Tolatásnál meggyőződtem, hogy van-e valaki mögöttem, nem volt. Folytatás a válaszokban?
Figyelt kérdés
2018. márc. 6. 21:00
22/46 A kérdező kommentje:
Jött egy másik kérdés!A cég biztosítója,kgfb fedezi a dolgot akkor rajtam követelheti az összeget a cég vagy vonhat le a fizuból?
2018. márc. 7. 17:31
23/46 anonim válasza:
A céged rajtad követelheti a kötelező megemelkedett díját, következő 2 évben összesen úgy 50 ezerrel lehet több a díj egy transzporternél. De mivel a KGFB-et cégek el tudják költségként számolni, ez nem lenne elegáns. Jogilag megtehetik.
24/46 anonim válasza:
Max az önrészt vonhatja le. A munkavállaló a bejelentett nettó bérének max a négyszereséig felelős az okozott kárért.
26/46 anonim válasza:
Bocs, te vagy tájékozatlan. A céges autó nem sérült meg. (Azaz nincs mihez Cascot igénybe venni.)
Köteleződ ha fizet másnak (akár gépjármű javítására, akár személyi sérülés kártalanítására) akkor sem kell neked önrészt fizetni.
27/46 A kérdező kommentje:
Értem.Mert a cég azt mondta,hogy van biztosításunk olyan esetre,hogy ha pl. a járolapot összetörjük,mert ráejtjük a hordót stb... arra van biztosításunk.De ilyen még nem történt,ami személyi sérüléssel járt volna.Szóval megteheti,h von a fizuból,csak éppen nem lenne korrekt.Mert én sem tartanám annak.Ráadásul vettem bele tolatócsipogót a saját pénzemen,nem nagy összeg,be is szereltem.Most legalább csipog,hogy tolatok a járókelőknek (persze ez csak egy plusz dolog).Valamint a jobb tolóajtó sem éppen záródik patentül,mert ki van kopva a görgő.... így ha vonni fogják,tuti nem ülök be.Hozzáteszem most sem szabadna,csak hát akkor azt mondják, viszlát....
2018. márc. 7. 18:24
28/46 anonim válasza:
Ahogy már mondtam, nem kell semi extra biztosítás ehhez a cégnek, csak szimplán annyi, hogy a gépjármű biztosított legyen.
Küldtem linket korábban, olvass bele.
Egy sima mezei KGFB-nek pár éve is 1,6 milliárd Ft-os kárt is meg kellett téritenie. Ha belerongyolsz egy 1 milliárdos Bugattiba, akkor a biztosító így járt.
29/46 anonim válasza:
...gépjármű kötelő biztosított...
30/46 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Alakul az ügy. A néni lánya említette a peren kívüli megegyezést,mivel akkora biztosítónk van,hogy ő azzal csak többet veszítene.Kérdésem a következő: Ha peren kívüli egyezség születik,azt zsebből fizetem vagy azt is a kgfb fogja?
2018. márc. 26. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!