Van így lehetőségem elállni a vásárlástól (inkább csak levásárolni az összeget)?
Következő a szituáció:media marktban vettem egy fülhallgatót amiről kiderült hogy nem olyan mint amit akartam(igen én hibám siettem).Van rá esély hogy blokkal együtt visszaveszik?A csomagolás sérült magát a fülhallgatót ki se vettem.
(bocsánat ha rossz kategóriába írtam)
Ne hallgass a Kolompárokra [link]
Törvény adta jogod 14napig elállni a vásárlástól indoklás nélkül.
Ha Ön vásárol egy terméket, és az hibás, nem úgy néz ki vagy nem úgy működik, ahogy azt megvételre hirdették, a kereskedőnek az uniós jog értelmében meg kell javíttatnia vagy ki kell cserélnie azt, illetve árengedményt kell adnia, esetleg az egész vételárat vissza kell térítenie.
Az interneten megrendelt, illetve a nem üzletben vásárolt (például telefonon vagy postai úton rendelt, illetve házaló ügynöktől vett) termékek és szolgáltatások esetében Önnek 14 napon belül joga van bármilyen okból, indoklás nélkül elállni a vásárlástól.
Második, elolvastad egyáltalán, amit bemásoltál ide? Egyértelműen benne van, hogy az üzletben vásárolt termékekre nem vonatkozik!
Egyébként az első válaszoló nem Kolompár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!