Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hány évet kaphat a csöves?

Hány évet kaphat a csöves?

Figyelt kérdés

Van vidéken egy kis lepukkant faházam, ahova nagyon ritkán szoktam lejárni. Van kerítése is bár elég rozzant az is. A bejárati ajtó kulccsal nyílik, de egy kis feszítés után belehet jutni.

Most február elején lementem és egy csövest találtam a házban. Ott feküdt az én ágyamban. Elég dühös voltam, így kapásból adtam neki néhányat. Elfogtam és kihívtam a rendőrséget. Ott felvették a dolgokat és döbbenetemre simán elengedték a csövest. Azt mondták menjek majd be és tegyek feljelentést.

Az a kérdésem, hogy ebben az esetben milyen büntetést fog kapni a csöves? Hány évet kaphat? És mi a gyakorlat (mit kap valójában)? Mert baromi nagy különbségek szoktak lenni.

Számít-e hogy milyen házba tört be? Tehát ha egy palotába tör be akkor is ugyanakkora a büntetés mint ha egy lepukkant elhagyatottnak tűnő helyre? Számít-e az hogy csöves vagy nem?

2018. febr. 19. 18:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
#7 Fuuu, de kemény vagy Bátya! Azután nehogy te ne tudjál köpni-nyelni! 😆
2022. dec. 16. 21:05
 12/12 anonim ***** válasza:
Mi lett az ügyből?
2022. dec. 16. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!