Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Lekopdostem a penzkiado...

Lekopdostem a penzkiado automatat, lehet belole valami bajom?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ugy adodott hogy tegnap berugtam es bementem egy bank penzkiado automatajahoz es lehanytam a padlot elotte aztan osszekopkodtem jo turhas kopettel a kijelzot mert felidegesitett hogy fizetni kell hogy a penzemet megkapjam. Ha visszanezik a kamerat akkor lehet hogy megkerestetnek vagy letakaritjak es kesz? Es ha megkeres a rendorseg mennyire buntetnek meg? Koszonom
2018. febr. 18. 16:48
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
19%

"Ha a helyszínen látnék ilyet, akkor pedig el sem mentél volna onnan, míg a rendőrség ki nem ér. "

Erős vagy, nehogy megsérülj. 1-2 ember valami rend fentartó erőnek hiszi pf

2018. febr. 18. 17:19
 22/27 anonim ***** válasza:
19%

"Ha a helyszínen látnék ilyet, akkor pedig el sem mentél volna onnan, míg a rendőrség ki nem ér. "

Erős vagy, nehogy megsérülj. 1-2 ember valami rend fentartó erőnek hiszi magát pf pf pfuj

2018. febr. 18. 17:20
 23/27 anonim ***** válasza:
44%
Reménykedhetsz benne, de esélyes, hogy jön majd a boríték, nagyon sok, a tiédhez hasonló esetről hallani, ami azzal végződik, hogy elítélik az illető. Ha 1 hónapon belül nem kapsz semmit, akkor valószínűleg fellélegezhetsz.
2018. febr. 18. 17:21
 24/27 anonim ***** válasza:
Mondjuk az is szamit hogy vettel-e ki penzt, mert ha igen akkor nagyon konnyen megtalalnak. Ebben az esetben az a kerdes, h masnapra (mert godolom ez este volt) mennyire feltuno a garazdasagod, de meg igy is azt mondom h ebbol valszeg semmi se lesz.
2018. febr. 18. 17:32
 25/27 anonim ***** válasza:
50%
Nem leszebből semmi. Én is mindig leköpdösöm a dojcse bankos autómatát mert az egyszer bevonta a kártyámat. A kutya nem foglalkozik ilyesmivel.
2018. febr. 18. 17:49
 26/27 anonim ***** válasza:
49%

Garázdaság.

Amúgy orvosodat látogasd az előírtak szerint, ne ilyen és hasonló hülye kérdések feltevésére cseszd el az idődet, mert a végén kényszerzubbonyban fogsz lakni és a valagadon keresztül fognak táplálni.

2018. febr. 18. 20:53
 27/27 anonim ***** válasza:

"Erős vagy, nehogy megsérülj. 1-2 ember valami rend fentartó erőnek hiszi magát pf pf pfuj"

Engem inkább megnyugtat, hogy vannak ilyen emberek is.

Neked meg remélem ez lesz a véleményed akkor is amikor segítségért kiáltozol, miközben tégedet, vagy hozzátartozódat, vagy éppen az autódat kezdi rugdosni, köpködni, vagy leokádni egy ilyen vandál állat. És remélem nem is fog közbelépni senki, mert milyen az már, hogy az utca embere közül bárki rendfenntartó erőnek képzeli magát.

2018. febr. 19. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!