Lekopdostem a penzkiado automatat, lehet belole valami bajom?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ugy adodott hogy tegnap berugtam es bementem egy bank penzkiado automatajahoz es lehanytam a padlot elotte aztan osszekopkodtem jo turhas kopettel a kijelzot mert felidegesitett hogy fizetni kell hogy a penzemet megkapjam. Ha visszanezik a kamerat akkor lehet hogy megkerestetnek vagy letakaritjak es kesz? Es ha megkeres a rendorseg mennyire buntetnek meg? Koszonom2018. febr. 18. 16:48
11/27 A kérdező kommentje:
Le nem csuknak remelem, a birsagot meg kifizetem ha tenyleg kapok..
2018. febr. 18. 17:00
12/27 anonim válasza:
Letöltendőt nem valószínű, hogy kapsz, de próbaidő lehetséges azért, esélyes, hogy közmunkára köteleznek majd a bűncselekmény típusa miatt. Pénzbírság a minimum, megint muszáj leszek (jóval) 150000 Ft feletti összeget felvenni.:D
13/27 A kérdező kommentje:
Kemeny, par kopetert. Ha mondjuk holnap nem keresnek akkor utana mar ne aggodjak?
2018. febr. 18. 17:04
14/27 anonim válasza:
# 8:
Magyarország a világ legszegényebb országa, ahol a mediánbér 60 ezer forint. Senki nem keres 150 ezret nettóba, azt csak Mészáros Lőrinc fizetése húzza fel, ez közismert tény.
15/27 anonim válasza:
Barmibe fogadnek, h semmi nem lesz ebbol. De jo hulye vagy te is, a helyedben nem nagyon alkoholizalnek.
16/27 anonim válasza:
Nem lehet belőle semmi bajod. Letakarítják oszt kalap.
17/27 anonim válasza:
nem a bank fog keresni, ha van valami, hanem feljelentenek a rendőrségen. Ha a hónapban nem keresnek, kb akkor érezheted magad biztonságban.
18/27 anonim válasza:
13: Utána is aggódhatsz, azért nem pár perc az ilyen, plusz idő az is, amíg kijön az idézés. 1-2 héten belül akármikor jöhet a boríték a bírósági meghallgatásról.
19/27 anonim válasza:
Minden munkaadó köteles a bért készpénzben fizetni, ha a munkavállaló úgy kéri.
20/27 A kérdező kommentje:
Ezt nen tudtam de az is folduhitett hogy alig adnak kamatot ha berakom a penzt bezzeg a hitelt meg ketszeresen fizessem ki nekik aztan igy sikerult. Azert bizom benne hogy valaki par nema anyazas kozepette letakaritja es nem akar bajlodni a rendorokkel es meguszom.
2018. febr. 18. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!