Kitiltottak engem egy kocsmából mert csoportos garázdaság részese voltam. Következő alkalommal mikor ugyan erre a helyre mentem nem szolgáltak ki és mondták hogy hagyjam el a helyet. Ehhez van joga a tulajnak?
22:
"Fogyasztóvédelmi törvény
A törvény tiltja azokat a magatartásokat, amelyek a jogszabályok előírásainak megsértésével megkárosíthatják a fogyasztókat, vagy más módon sérthetik vagyoni érdekeiket. Ennek megfelelően a fogyasztóvédelmi törvény szankcióit kell alkalmazni azokra a gazdálkodó szervezetekre, amelyek
megsértik az áru előállítására, átvételére, mérlegelésére, csomagolására, címkézésére, árának feltüntetésére, tárolására, szállítására és forgalomba hozatalára, illetve a szolgáltatás nyújtására vonatkozó előírásokat,
hamis méréssel, számolással vagy az áru minőségének megrontásával megkárosítják a fogyasztókat,
megszegik a nyitva tartásra vonatkozó szabályokat,
üzletkörükbe nem tartozó árut árusítanak vagy szolgáltatást nyújtanak,
a jogszabályok megsértésével intézik a fogyasztók minőségi kifogásait,
jogosulatlanul visszatartják az árut a forgalomból, illetve jogosulatlanul tagadják meg a szolgáltatást, ..."
De most már bekussolsz, ugye?
"Jogászi állásfoglalást hoztam arra"
Te???
Ne nevettess már.
Azt sem tudod mi az a jog.
Amit ide másoltál, azt sem vagy képes felfogni, értelmezni. Olyan buta vagy, mint a föld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!