Mi van akkor ha egy munkahelyen tavaly nyár óta senkinek se adnak havi bérjegyzéket?
Rövid kérdésem: mi van akkor ha egy munkahelyen tavaly nyár óta senkinek se adnak havi bérjegyzéket?
Tavaly nyáron kapott a cég egy marha nagy büntetést a navtól, amihez az átlag melósnak persze köze nincs, de azóta senki se látott bérpapírt-fél éve.
Addig kaptunk.
Kérdésem: mit lehet tenni ha a „szép szó“ nem segít? Vagyis kérni kérjük, 1x, 10x, 100x akkor se adják. Indok nincs nem adnak és kész.
Egyáltalán mi lehet a háttérben ami miatt nem adnak? Kijelentettek talán mindenkit a háttérben és nem szóltak és ezért nem ad bérpapírt mert akkor ez kiderülne?
"Mondjuk azt bírtam hogy amikor egy másik itteni ügyben munkajogászhoz mentem tanácsért a jogász maga megmondta kerek perec: ezt és ezt lehet tenni per stb majd rögtön hozzá is fűzte : de arra számítson hogy kirúgják ha ezt meglépi....
legalább őszinte."
Mégis mit vártál?
Hogy oldja meg a problémádat a munkajogász?
A munkajogász is csak a jogszabályi keretek közt tud mozogni, Ő többet nem terhet.
A munkajogász nem Vito Corleone, hogy elég csak tennie egy visszautasíthatatlan ajánlatot....
Ha a munkáltató telibe sz@rja a jogot, az se fogja meghatni, ha feljelented vagy ha bepereled...
Mondj fel, és húzz el onnan!!!!
"Hogy oldja meg a problémádat a munkajogász? "
Hát ööööö mondjuk IGEN. Mondjuk általában az ember azért megy jogászhoz hogy van egy problémája amit szép szóval már nem tud megoldani akkor marad a "nem szép szó".
Igen, mondjuk ezt vártam.
Naiv voltam.
"vagy ha bepereled... "
De amikor egy élelmes üzleti partner akinek ne fizettek hálából felnyomta őket a navnál és laza 30-40 misit csesztek rájuk amit most is fizetnek hónapról hónapra részletekben-na az meghatotta őket.
Azért ők sem sérthetetlenek. Oylan szépen falnak mentek hogy öröm volt nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!