Ez zaklatásnak számít?
Van egy régi osztálytársam, aki mai napig nagy ritkán hívni próbál. Ilyen nem is tudom, fél évente. Rejtett számról is, majd IQ 70-es dolgokat beleszólogat.
Ezért már zaklatás miatt fel lehet jelenteni? 20+ évesen is sajnos gyerek szinten van, nem érzi át hogy egy dolgozó embert ne hívjon már random időben.
IQ 70 felett felfoghatnád,hogy első körben megbeszéled vele a dolgot,hangpostára irányítod stb.Fél évente felhív te meg akkora gyökér lennél,hogy inkább szeretnél neki bajt okozni.Gratulálok!
Amúgy meg ismereteim szerint nem zaklatás csak,hogy tudd.
Felfogta hogy nem érdeklem. IQ 70 felett felfoghatnád hogy nincs nekem arra időm, hogy fél évente még egy haverja számát letiltassam. Mert ugye szerinted csak 1 telefon létezik? Elhiszem hogy neked van időd ilyen gyerekes játékokra mert nincs semmi jobb dolgod.
Majd amikor a babád felébred az éjszaka közepén mert egy nyomorék beleordít értelem nulla dolgokat, te majd akkor nyugodtan feküdj vissza aludni. De te se vagy IQ 100+, szóval te majd mondogasd magadban hogy "jaaj, nem akarok neki bajt okozni".
Még mindig várom az értelmes válaszokat.
Joghallgató vagyok (ha ez számít:)), és véleményem szerint nem minősül zaklatásnak.
Hosszú lenne leírni, hogy miért nem, de engem inkább az érdekelne, hogy miből gondolod, hogy ha megbüntetik, majd leáll?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!