Baseball ütő az autóban illegális?
Miért nem nyomatékkulcs? Annak legalább haszna is van ha úgy alakul. Én azt tartok az autóban. Meg paprika spray is van.
35N
Az az igazság, hogy nem ér semmit a baseball ütő. Ha valaki erősebb vagy jobban verekszik nálad, akkor simán elveszi tőled és két pofon helyett eltöri vele pár csontodat.
Gázpisztolyt vegyél (engedélyeztetni is kell, hogy viselhesd, de az csak formaság)!
Nekem nyomatékkulcs van a kocsiban meg egy kb 40centis 6/4"-es acél cső mindig ki tudtam magyarázni , a nyomaték kulcs ha defekt van akkor le kell huzni a megfelelő nyomatékre a kereket csere után , a vas cső meg a kerék kulcs meghosszabításához mivel le is kell tudni szedni a kereket . Egy rendőr volt aki meg kérdezte , hogy azért azt a vas csőt akkor a csomagtartoban kellene ám tartani nem be szurva a háso üléshez kéz közelben .
Bseball ütőt hát azt ki lehet magyarázni , de a nyomaték kulcsot könyebb és hihetőbben ki lehet magyarazni .
"Baseball ütő az autóban illegális?"
Legalább annyira, mint az akkumulátor kábel és a vezérműlánc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!