Meddig kamera biztonsági megőrzése?
Figyelt kérdés
ha hétfőn felvesz egy biztonsági kamera egy esetet egy boltban, kb délután, és nincs mentve az adat, csak megnézve, akkor az mikor fog törlődni, és ki törli le?2018. jan. 26. 13:43
11/12 anonim válasza:
Megválaszoltad a kérdésed: "nincs mentve az adat, csak megnézve". Tehát semeddig.
12/12 A kérdező kommentje:
ezek szerint ha kb egy hete történt a dolog, és akkor tudom, hogy nem mentették ki, akkor előfordul, hogy törölték? Azt tudom, hogy valami program kell a mentéshez, de szerintem ki tudják menteni, ha nem törli a gép. Mi ennek a menete? tudja valaki?
2018. jan. 29. 07:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!