Tesco-ban magamra fújtam az egyik spray-t és visszatettem a helyére, közben vett a kamera, a biztonsági őr a kijáratnál visszafordított és kifizettették velem. Kötelességem ilyenkor megvenni? Mit tehetnek, ha nem veszem meg?
Figyelt kérdés
2015. máj. 19. 12:19
1/15 anonim válasza:
Lopásnak minősül. Rendőrség meg egyebek :-)
2/15 anonim válasza:
Még olcsón megúsztad!
Kipróbálni csak a kihelyezett illatmintákat, 'teszter'-t lehet.
Hogy megértsd, ez olyan, mintha felbontanám és megkóstolnám a sajtokat, szalámikat, majd ott hagynám.
Mit tehetnek? Felvesznek egy jegyzőkönyvet, rólad mint tolvajról, esetleg ellenkezés esetén rendőrt hívnak.
(mondjuk jó lenne a spray árát tudni, mert nem mindegy)
3/15 anonim válasza:
kiflibe se eszel bele, jól jártál h ennyivel megúsztad
5/15 anonim válasza:
Nem értelek. Spray nem drága, lehet venni otthonra is, és akkor nem kell a tesco-ban fújkálni. Ha meg mindenképpen jó illatot akarsz ingyen, bemész egy parfümáruházba, és a márkás parfümök egyikének testerjéből fújsz magadba, és még balhé sincs utána, mert az pont azért van ott. Mármint azért, hogy megszagolhasd, nem hogy magadra fújkáld, de lényegében tök mindegy.
6/15 A kérdező kommentje:
800 forint volt.
Csak úgy magamra fújtam, nincs rá indok. :D
2015. máj. 19. 15:50
7/15 anonim válasza:
Akkor most képzeld el, hogy valaki leemel egy üdítősüveget, tölt magának egy fél pohárral és azt megissza a többit pedig visszateszi mintha mi sem történt volna, aztán később te mit sem sejtve megveszed. Mit szólnál? :)
8/15 anonim válasza:
Ne csinálj ilyet! Most megúsztad, szerencséd volt, a bizti őr is rendes volt, csinálhatott volna ügyet is a dologból.
Gondolom neked se hiányzik, hogy otthon, munkahelyen, iskolában bolti szarkaként emlegessenek!
9/15 anonim válasza:
Én most rágtam ki egy zsömlye belét,és visszatettem.
10/15 anonim válasza:
#9 Remélem a papírzsebkendőket nem használtad! :b
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!