Mi lesz a vége? Egy biztonsági kamera azt mutatja, hogy elemeltem egy boltban egy árut és azt eltettem. Valójában volt nálam egy saját tulajdonú tárgy, amit a táskába raktam csak a kamerafelvételen nem lehet ezt kivenni.
Ne a felvétel megőrzési idejének a gondolatával játssz, mert így csak még gyanúsabbá teszed magad! Ne azzal akard magad tisztára mosni, hogy hát a felvételt nem is lehetett volna ennyi ideig megőrizni!
Ha nem loptál, akkor mellékes magyarázkodás nélkül tarts ki az igazad mellett!
Hagyjuk már ezt a baromságot.
Loptál, kész.
Felvétel a Lidlben tuti van róla.
Jobb, ha bevallod, mert ha hülyének nézel mindenkit, abból csak a baj lesz.
Egyébként ez max pénzbírság.
Nem könnyebb bizonyítani. Menj be a boltba, nézd meg alaposan ugyanazt az árut. Ne legyen nálad semmi. Aztán feltűnően vidd át a pénztárnál lévő fotocellán.
Ha nem jelez, nincs megjelölve a játék (kétlem). Ha jelez, meg lehet kérdezni, hogy akkor vajon miért nem ugrottak?
Mindezeken túl, a kamerán egyértelműen látni kell, hogy az árú a polcról le, szatyorba be! És nincs megjelölve (a többi se). Ellenkező esetben képes vagyok néhány száz produkcióra, ahol a kamerában "úgy látszik, mintha", miközben a valóságban az engem szemléző 5-6 biztonsági őr (szakértő) bizonyítja, hogy semmi nem történt, csak "úgy látszik".
(itt most erősen fel lett tételezve, hogy igazad mondasz - mert az ártatlanság vélelme mindenkinek jár. ha mégse, tudni fogják bizonyítani, mert nemcsak úgy látszik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!