Filmkiller Zoli vlogger lakcímét hogyan derítették ki? Többen már kilátásba helyeztek neki egy jó nagy verést. Ha ez bekövetkezik, akkor aki megveri, arra a román vagy magyar törvények vonatkoznak?
Figyelt kérdés
2018. jan. 21. 12:47
1/9 anonim válasza:
Az éteren sem lehet teljesen elbújni az anonimitás mögé, gondolom vannak olyanok akik tudják a módszerét.
Én csak futólag olvastam a sztoriról, de lényegében saját maga rázta a pofonfát.
2/9 anonim válasza:
Jár utcára,ide- oda,talán dolgozik is,talán iskolába is járt stb ,régi ismerősök , helybeliek akikkel egy helyre járt felismerik, hogy ő az a youtubos bolond, és innen már pillanat alatt elterjed mi a neve ,hol lakik.
3/9 anonim válasza:
Hova tűntek a videói? Úgy látszik mindet törölte a csatornájáról.
6/9 anonim válasza:
Én bírom Zolit nagyon. Már régóta nézem a videóit. Jól rávilágít bizonyos problémákra, amikről mások inkább nem beszélnek. Ő a Youtube lelkiismerete.
7/9 anonim válasza:
# 6. Én is nagyon bírom Zolit. Nagyon hiányzik hogy nem tölt fel videókat, csak a lementett videóit tudom nézni ahogy szidja a nőket ahogy át verték, meg mikkor berúgott párszor. Igazat adok neki mert a nők csak engem is át basztak, jobb nekik a nagyképű bűnöző. Kár messze lakik tőlem Zoli :(, mert elmennék vele sörözni.
8/9 anonim válasza:
Remélem örökre visszavonul a fotós haverjával.
9/9 anonim válasza:
Remélem úgy megagyalják hogy a tulajdon édes jó anyja nem fog ráismerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!