Nem szerepelek a tulajdon lapon, ez így rendbe van?
Sziasztok!
Részletre vettem egy zártkerti ing.tulajdon jog fentartással,a szerződést ugy irtuk hogy függöbe tartással,ez szeptemberbe volt.
A vételár kb 2év mire kilessz fizetve,ma néztem az ügyfélkaput és széljegyzeten nem kellene hogy szerepeljek?Vagy csak ha kiegyenlítettem a vételárat?
Köszönöm a válaszokat!!
Széljegyként már kéne, hogy szerepeljél.
Persze maguktól nem fogják kitalálni, hogy be kéne írniuk, valakinek el kellett volna küldeni a földhivatalhoz egy szerződés másolatot.
Köszönöm a válaszokat!!2 hónapig kivolt függesztve az önkormányzaton,a földtörvény miatt!!
De ha tovább tart a vételár kifizetése,akkor törölnek onnan 6 hónap után?2 év még!!
Meg aztis mondta az ügyvéd ha kivan fizetve a vételár,akkor mégegyszer kikell fizetni azt a 6600ft földhivatali pénzt!!
"tulajdonjog fenntartással történő eladás ténye feljegyzésért, majd később a tulajdonjog bejegyzésért kell fizetni."
"5"-ös,akkor ez azt jelenti hogy a földhivatalba csak akkor leszek bejegyezve ha kifizettem?köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!