Hogyan vonhatom vissza a feljelentést?
Figyelt kérdés
Múlt héten a volt élettársam megvert, betörte az ablakom, berúgta a kaput.Életveszélyesen megfenyegetett sms-ben.Kihívtam a rendőrséget, megpróbált elmenekülni, de elfogták, elvették a jogsiját, mert ittas volt.A sérüléseim 8 napon belüliek, feljelentettem.Kedden kell mennem kihallgatásra.Nagyon kiborultam, úgy érzem nem bírom végigcsinálni.2010. jún. 3. 19:35
11/12 A kérdező kommentje:
Szia!Köszi, nagyon aranyos vagy!Valóban tanácstalan voltam, és a családom véleményét azért nem kértem, mert egyrészt tudtam mi a véleményük, másrészt meg kellett küzdenem a szégyenérzetemmel.Iszonyatosan szégyelltem magam előttük, mert én "szabadítottam" rájuk ezt az őrültet.Azóta annyi történt, hogy elutasította a tisztelt bíróság a távol tartási kérelmemet, és voltam kihallgatáson a rendőrségen, ahol a fenyegető sms-ei után néztek a szolgáltatónál és csatolták a vallomásomhoz.Most rajta a sor, jön majd kihallgatásra, utána kihallgatnak a bíróságon mindkettőnket, stb...Szóval még két hónap kb.
2010. jún. 13. 20:29
12/12 anonim válasza:
Szió. Nem lesz könnyű időszak, de ha túl leszel rajta nagyon meg fogsz könnyebbülni. És kész leszel egy teljesen új, boldog életre. Meglátod így lesz. Légy erős és határozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!