Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogyan vonhatom vissza a...

Hogyan vonhatom vissza a feljelentést?

Figyelt kérdés
Múlt héten a volt élettársam megvert, betörte az ablakom, berúgta a kaput.Életveszélyesen megfenyegetett sms-ben.Kihívtam a rendőrséget, megpróbált elmenekülni, de elfogták, elvették a jogsiját, mert ittas volt.A sérüléseim 8 napon belüliek, feljelentettem.Kedden kell mennem kihallgatásra.Nagyon kiborultam, úgy érzem nem bírom végigcsinálni.
2010. jún. 3. 19:35
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Szia!Köszi, nagyon aranyos vagy!Valóban tanácstalan voltam, és a családom véleményét azért nem kértem, mert egyrészt tudtam mi a véleményük, másrészt meg kellett küzdenem a szégyenérzetemmel.Iszonyatosan szégyelltem magam előttük, mert én "szabadítottam" rájuk ezt az őrültet.Azóta annyi történt, hogy elutasította a tisztelt bíróság a távol tartási kérelmemet, és voltam kihallgatáson a rendőrségen, ahol a fenyegető sms-ei után néztek a szolgáltatónál és csatolták a vallomásomhoz.Most rajta a sor, jön majd kihallgatásra, utána kihallgatnak a bíróságon mindkettőnket, stb...Szóval még két hónap kb.
2010. jún. 13. 20:29
 12/12 anonim ***** válasza:
Szió. Nem lesz könnyű időszak, de ha túl leszel rajta nagyon meg fogsz könnyebbülni. És kész leszel egy teljesen új, boldog életre. Meglátod így lesz. Légy erős és határozott.
2010. jún. 14. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!