Hogyan vonhatom vissza a feljelentést?
SEHOGY. Annyira bírom az ilyen nőket, rendőrt hív, feljelent, után visszacsinálá az egészet, mert "mégiscsak rendes ember" meg "ha egyedül élnek, el kellene mennem dolgozni". A nővédők meg hisztiznek, hogy a rendőrség nem csinál semmit...
Mindenesetre ne lepődj meg, ha egyszer szépen bűnügyi statisztika lesz belőled.
Drága kérdező! Nő vagyok, évtizede ilyen területen dolgozom, úgyhogy volt már szerencsém ezer hasonlót látni. Amiket kiemeltem, csak a leggyakoribb hivatkozások voltak ilyen, "jaj de vissza akarom vonni a felejelentést" esetekben, és bizony-bizony, több ilyen nőből - és gyerekéből! - lett statisztika, mivel az a nagy büdös helyzet, hogyha a bántalmazott letagadja, hogy bántalmazták, az égvilágon SEMMIT nem lehet tenni...
Sok nő még azt is letagadja, hogy a gyerekét veri az élettársa, inkább asszisztál hozzá tovább.
Velemenytz kerdeztel!
Szerintem semmikeppen ne mondd vissza a feljelentest. Majd csak tul leszel rajta valahogyan.Es mi van ha ujra megteszi? Akkor bannad, ha nem tenned meg.
Velemenyt
Bocsanat az elözö voltam.
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!
Nem vonom vissza, végigcsinálom, ha belehalok is!
Én nem vagyok tipikus nő, nem sajnálom, nem vágyom vissza hozzá, sőt látni sem bírom!
Az anyám, és a fiam miatt szerettem volna visszavonni.A fiam kifordult magából két naponta az iskolába szaladgálok, magatartás problémák miatt.Az anyám idegösszeroppanást kapott.Azt gondoltam az lesz a legjobb, ha visszavonom a feljelentést, homokba dugom a fejem és struccpolitikát folytatok, magyarul, ha nem veszek tudomást a problémáról akkor nincs probléma.
Ez elég infantilis gondolkodás tudom, és csak a kétségbeesés számlájára tudom írni.Mindegy, köszönöm a válaszokat, és a türelmeteket!
Majd megírom hogyan haladok, és mire jutottam.
Szió!Át tudom érezni mit érzel, és még itt is cseszegetnek primkó emberek. Miért nem kérdezted meg anyukádat, családodat, barátaidat, ha nem voltál biztos magadban. Ők jobban látják a helyzetet és lehet, hogy hasznosabb tanácsot tudnak adni, mint itt néhányan. Aki ilyen helyzetben van vagy volt valaha is, az tudja milyen dilemma ez. Nem is értem, hogy az, aki évtizedek óta ilyen szitukkal foglalkozik, ezt miért nem tudja.
Minden jót neked, bárhogy is határozol. Kívánom,hogy jól jöjjetek ki belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!