A konyhai pára elszívót szabad rácsatlakoztatni a WC szellőztetőre?
Sajnos, az a gyanúm, hogy valamelyik szomszéd ezt tette. Egy három szintes panel lakásban élek, a harmadik emeleten. A lakásban kettő szellőztető nyílás van, egy a WC-ben és egy a fürdőszobában. A gép, amelyik működteti, pedig a tetőtérben.
Elsősorban ünnepek előtt, az én WC szellőztető nyílásomból árad az étel szag. Az utóbbi napokban olyan szinten, hogy az egész lakásomban erős töltött káposzta + WC szag volt.
A bejáratban kevés lakás van. Érdeklődtem, kérdezgettem a szomszédokat, de mindenki tagadta, hogy köze lenne ehhez. Sajnos, nem tudok bemenni a magánlakásokba, kideríteni, ki a felelős.
Szerintetek, kihez fordulhatok segítségért?
Pontosan arról van szó, amit az utolsó írt, hogy a konyhai szagelszívónak ventilátorja lehet, és az nagyobb kimenő légnyomást ad, mint amennyit a központi szellőző képes elszívni.
Ezért az összes levegőt az én lakásom WC-jében kinyomja, és az erős szagot az egész lakásban lehet érezni.
Nem tudom, ez ügyben mit tehet a közös képviselő, vagy esetleg írjak egy levelet az Önkormányzatra, az építésügyi osztályra?
Karácsony után megkeresem a közös képviselőt. Most nem akarom zavarni.
Naponta többször szellőztetek és türelmesen várok.
Most leves szag van...
Leragasztottam a szellőztetőt egy időre.
Tegnap égett tej szag volt... :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!