Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha le kell ülnöm sitten a...

Ha le kell ülnöm sitten a traffi bírságot akkor kapok igazolást, hogy börtön miatt nem tudtam suliba menni?

Figyelt kérdés

69-el mentem városba, úgy gondolom megkapom a bírságot, kifizetni nem fogom, C jogsira gyűjtök minden fillér számít. -kölcsön senkitől nem kérek-

Szóval ha majd jön érettségi tájékán a behívó és én pont kihagyom azt a x napot akkor adnak a börtönben igazolást?

( amúgy meg gondoltam cikket írok majd belőle és csak azért is leülöm) :)

A kérdés valós, nem kamu.

Iskolámmal nem lesz gond, egy volt osztálytársam lopásért és testi sértésért ült csak az nyári szünetben volt és az iskola tett rá elkezdhette az évet.

2017. dec. 22. 19:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
13%
Állásod sem lesz, miután elterjed rólad, hogy sittes vagy. A részletek mellékesek, ültél, tehát nem vagy megbízható. Remélem akkor is ilyen menőnek találod majd.
2017. dec. 22. 22:18
 12/14 A kérdező kommentje:

Jaj, ez már egy erkölcstelen világ, bizonyos körökben még szabaduló bulit is tartanak, onnan tudom, hogy a suliba ( igen, olyan iskola,de itt adják a számomra megfelelő képzést) volt már erröl szó. Városomban egy ismert médiás részegen okozott balesetet ahol több ember elhunyt, pár évig volt benn, foglalkoztatják, pedig a médiának példamutatónak is kéne lenni.

Meg ügye van az a modern felvilágosult mondás,hogy "az én testem az én döntésem" ki kell ezt is próbálni. Nagy baj nem ér hasonló emberekkel leszek.

2017. dec. 23. 08:14
 13/14 árokpart ***** válasza:
100%
Nem számít büntetett előéletnek a szabálysértése elzárás. Ugyanúgy lehetsz a jövőben akár bíró, rendőr , katona stb. Még rendőrségi véleményt is kaphatsz ha belügyi szervnél magas pozíciót szeretnél megpályázni. Fogház fokozat nem elítélt leszel bent, hanem civil. Civilként fognak kezelni. Saját ruhában lehetsz, ha van halaszthatatlan elintéznivalód kaphatsz kimenőt. Érettségizni elmehetsz, utána este 6-ra vagy 7-re vacsoráig vissza kell érned a fogházba. Könyvet írni nem nagyon tudsz majd erről, mert mivel civilként vagy bent mint pénzbírság elzáráson bűnelkövetőkkel egyáltalán nem fogsz találkozni, sőt a többi rabbal sem valószínű.
2017. dec. 23. 15:15
 14/14 anonim ***** válasza:
Arról aztán írhatsz, hogy elzáráson a sok büdös koszos hajléktalannal micsoda jó bulit csaptatok. Kis naív :D szerintem üld le, aztán rájössz, hogy miről beszél mindenki, megérdemled :D
2018. jan. 8. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!